5135a0f7c98c7e4d20000159.jpg

Makuuhuoneeseen tilasin vaalean beigen sävyssä muutamia tyynynpäällisiä, toivotaan että nämä ovat samaa sävyä päiväpeitteen kanssa. Makkariin olen tosi tyytyväinen nyt <3 vielä kun saan muutamilla tyynyillä lisää toivomaani muhkeutta petaukseen niin se on lähes täydellinen :) Mattoa kaipailin tuohon sängyn viereen, mutta nyt kun silmä on tottunut matottomuuteen niin en siihen mattoa laitakaan.

Alle tein kollaasin H&M:n tuotteista jotka on tulossa meille. Tyynynpäällisiä ja valkoisia pyyhkeitä. Vaatteita ja kengät lähti myös tilaukseen, mutta niitä en tähän koonnut.

5135a12cc98c7e910b000007.jpgKollaasi tehty h&m tuotteista.


Me lähdetään tekemään pieni kävelyretki kestohangille, eilen käytiin pitkä lenkki pellolla kelkan reittejä pitkin ja kun tultiin kotiin, tehtiin nuotio takapihalle ja nautittiin nuotiomakkarat paikan päällä :) Nuotiopaikalla oli poikennut yksi kutsumaton vieraskin. Ilves! Lähelle ne tulee.. Kissoja en uskalla päästää enää pimeällä ulos, paremmassa turvassa ovat sisällä.


Pirteää tiistaita!