Tee se itse pöytä-osa 2

Siinä se nyt on, uusi upea terassipöytä. Perjantaina lähdettiin lasten kanssa kaupungille ja kun palattiin kotiin, niin pöytä seisoskeli jo terassilla 🙂 Ahkera mies <3 ja miten nopeaa se valmistui, kun oltiin poissa korkeintaan pari tuntia. On se iskä vaan mestari! tuumas tyttö kun kotia tultiin 😀 Pitihän se heti laittaa grilli tulille ja testata miltä ruoka maistuu uuden pöydän äärellä.

13.jpg

 

11.jpg

 

14.jpg

 

10.jpg

 

12.jpg

 

15.jpg

Toiveenahan oli saada terassille samanlainen pöytä kuin olohuoneessa, paljon isommassa koossa vain. Siitä tuli muuten samanlainen, mutta jalat on tehty erilailla, tosi tukeva noin. Ja on muuten pöydällä painoa. Täältä voit kurkata Tee se itse- osa 1, sohvapöytä joka on olohuoneessa ihastuttanut jo parisen vuotta. Näistä jos mistä voi sanoa että en kyllästy pöytiin koskaan ja jos jotain tavaraa voi rakastaa, niin olkoon ne nämä, hih! 🙂 Kahteen päivään ei olla ruokailtu sisällä vaan kattaus on tehty terassille ja nautittu ruoka ulkona. Vielä tuolit pitäis löytää pöydän ympärille, pöytä on 200cm pitkä, joten kuusi tuolia olisi hakusessa. Tai alkuun neljäkin riittäisi. Saa vinkata jos tiedät jossain kivan näköisiä ja edullisia terassin tuoleja. Jos ei löydy tuoleja niin tehdään pölkyt istuimeksi 🙂 sitten ois tuolipulmakin ratkaistu. Aurinkoista illan jatkoa!

J / white & black - -

23 kommenttia “Tee se itse pöytä-osa 2

  1. Vielä puuttuu paljon juttuja terassilta, tuo nurkkaus mihin uusi pöytä laitettiin on nyt jotakuinkin valmis, mutta muu osa terassista onkin tyhjillään 🙂 Kiitos Irina!

  1. No kelpaa, siitä asti kinunnut terassinpöytää kun mies teki lankkupöydän olohoneeseen. Vihdoinkin sen sain 🙂 Tärkeämmät pihajutut tehtiin kuulema ensin 🙂

 1. Kyllä on upee!! Yhtä hieno kuin sohvapöytäkin :)<br />
  Meillä isossa pihapöydässä käytetään neljää tuolia ja kahta erikokoista penkkiä, jotka helppo siirrellä terassilla tarvittaviin paikkoihin. Meillä ei siis päivittäin eikä edes viikottain ole yli neljää ruokailijaa ja itse pöytäkin on muunneltavissa isoksi/pieneksi.

  1. Kiitos paljon Jolli &hearts; <br />
   Tuokin ratkaisu olis hyvä! Mies ja ystävä ehdotti samaa, että kaksi penkkiä tekis tuohon. Jos laittais toiselle puolen tuolit ja toiselle penkin 🙂 tykkäisin siitäkin!

 2. Voi miten mainio pöytä, kyllä miehesi on kätevä!<br />
  Ruoka maistuu varmasti paljon paremmalta tuon pöydän ääressä 🙂

  1. Ruoka maistuu ja lapsetkin haluavat joka päivä terassilla syödä, mikäs siinä kun on näin ihanat ilmat.<br />
   Kiitos Eija &hearts; Kyllä mies osaa ihan mitä vaan 🙂 niin vaan rakensi meille tämän talonkin vaikkei ollut mitään kokemusta rakennusalalta 🙂

 3. SIIS – M A H T A V A<br />
  Aivan ihana ja massiivinen;) wau.<br />
  Kätevä tuo sinun miehesi.<br />
  <br />
  Aurinkoisia terassipäiviä toivotellen,<br />
  <br />
  Frida

  1. Voi kiitos Frida &hearts; Onneksi mies osaa tehdä ja yleensä mukisematta aina tekeekin, kun pyydän nätisti 😉 Täällä ollaan nautittu niin mahtavista ilmoista että aamupalatkin syöty uuden pöydän äärellä. Aamusta iltaan ulkona..<br />
   Aurinkoista viikonlopun jatkoa teidän perheelle!

 4. Ihana pöytä! Haeskelin netistä ideoita lankkupöydälle ja tämä tuli eteen, meillä on sama ajatus että tehtäisiin rakennusaikaisista lankuista pöytä terassille. Oletteko käsitelleet sitä millään? Mietin myös että penkit olisi kivat tuohon ettei tuoleja.

  1. Kiitos H! Meille on tulossa tuohon toiselle puolen penkki, kunhan mies kerkeää tekemään. Toiselle puolen ostin juuri uudet mustat tuolit. Pöytää ei olla vielä käsitelty millään. Olohuoneessa on samoista lankuista tehty pöytä ja sen päät käsittelin latoharmaan sävyllä. Tuli kyllä just oikean värinen, voi olla että käsitellään terassinpöytäkin sillä samalla sävyllä 🙂

 5. Ompa hieno pöytä. laittaisitko kuvan miltä pöytä näyttää nyt. Mistä puusta tehty. Onko ollut taivasalla talvet?

  1. Kiitos! Voisin tällä viikolla ottaa parempia kuvia pöydästä ja tehdä postauksen blogiin. Pöytä on höyläämätöntä mäntyä ja ei olla käsitelty sitä millään. Kaksi talvea ollut tuossa taivasalla ja hyvin on säilynyt 🙂 mutta kuvia tulossa ennen juhannusta 🙂

 6. No OMPAS TOSI MAHTAVA (eli ihan tavallista tavallisempi suorakulmia täynnä oleva pöytä) pöytä!! WAU WAU!! Opetettu apina tekee suurinpiirtein samanlaisia. Ahaa onkohan se miehesi juurikin……..<br />
  Eikun oikeesti eihän tossa ole mitään ihmeellistä ja se apina tekee tekee sen ehkä jopa paremmin! MIKSI PITÄÄ HEHKUTTAA JOTAIN IHAN TAVIS JUTTUJA!!!!!!! AAAAAARGHHH

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *