Sunnnuntai-iltaa!

Suunnittelin kuluneista lankuista rouhean sohvapöydän. Annoin pöydän mitat ja piirustukset miehelle ja hän toteutti. Tästä tuli niin mieluinen! Voittaa mennen tullen kaupan pöydät. Lankut on oman metsän puita, jotka kaadettiin rakennusvaiheessa, joten pöydällä on tunnearvoakin. 

Pidemmittä puheitta kuviin.

 

 

1.jpg

 

 

 

2.jpg

 

 

3.jpg

 

 

4.jpg

 

 

5.jpg

 

 

6.jpg

 

 

7.jpg
Lankut päät ja jalat sivelin sävytetyllä puuöljyllä.

 

 

8.jpg
Sain lukijalta toiveen että tekisin erilaisia asetelmia pöydälle. Tässä yksi vinkki :) Erilaisia kynttilöitä ja alustoja ja hurrikaanilyhdyn sisään ruskan värjäämiä vaahteranlehtiä ja mustikan varpuja. Kun kynttilä palaa lyhyemmäksi niin kannattaa ottaa nuo koristukset pois ettei vaan satu vahinko. Elävää tulta meillä ei koskaan jätetä vartioimatta. Lisääkin vinkkejä tulossa :) Käytän usein asetelmissa luonnosta saatavia materiaaleja; sammalta, varpuja, käpyjä, oksia, marjoja jne..

 

9.jpg
Lampaantaljat otin kaapista esille ja eilen kynttilänvalossa katselin ohjelmia ja join kuumaa kaakaota. Parasta! Mä oon niin lovena ♥ tähän pöytään :) Terassille pitää ehdottomasti tehdä ens kesäksi samanlainen.  

 

 

 

 

 

462E31FE19407A657FAA783A7A5D31BF.png