DIY- helppo höyhenlamppu!

Tänään kurkataan uusimpaan DIY-juttuun eli höyhenlamppu saapui lastenhuoneeseen. Varjostimessa oli musta tahra joka ei lähtenyt pois, olin jo heittämässä varjostinta roskiin mutta päätinkin sen hyödyntää lastenhuoneessa. Netistä löytyy ohjeita valaisimen tekoon, mutta minä tein varjostimen samalla tekniikalla kuin aikaisemmin tekemäni höyhenkranssit ja -kuuset. DIY-höyhenvalaisimeen tarvitset varjostimen, kuumaliimapistoolin ja valkoisia höyheniä.

DSC_3487%20%E2%80%93%20kopio.jpg

 

DSC_3479%20%E2%80%93%20kopio.jpg

 

DSC_3505%20%E2%80%93%20kopio.jpg

Lapset olivat innoissaan uudesta valaisimesta joka syntyi tunnissa samalla kun lapset askartelivat omia juttujaan. Mies totesi kesken lampputuunailun kun kiinnittelin höyheniä olohuoneen lattialla että pääsiäislamppuako teet? 😀 Reps 😀 Päivän naurut! Hyvin menee pääsiäislamppunakin kun sopivasti pääsiäinen tulossa ja höyhenet kuuluu asiaan, mutta kyllä tämä jää käyttöön pääsiäisen jälkeenkin 🙂 Leppoisaa aprillipäivää ja huhtikuun ensimmäistä!

6 kommenttia “DIY- helppo höyhenlamppu!

 1. Hauska idea ja tosi kivan näköinen lopputulos :).

 2. Hieno pääsiäislamppu! 😉 Ja tästä sainkin idean, jos vaan jaksaisi toteuttaa..! 🙂 Aurinkoista pääsiäistä sinne ♥

  1. Pääsiäislamppu nimenomaan 😀 hih!<br />
   <br />
   Kiva jos sait idean, höyhenillähän voi päällystää vaikka mitä! Mukavaa pääsiäistä teidän perheelle &hearts;

  1. Moikka Minni! Höyhenet on kiinnitetty vanhaan varjostimeen ja ne eivät ole mitenkään kosketuksissa lamppuun. Meillä on käytössä Led-lamput, jotka eivät kuumene. Halogeenit poistuvatkin kohta markkinoilta, jotka saatavat olla tulikuumia. Niitä en ole koskaan käyttänyt lastenhuoneessa turvallisuuden vuoksi.<br />
   <br />
   Aurinkoista pääsiäistä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *