DIY- Nopeat havupallot

Tämä Diy tulee nopsaan ja edullisesti. Tarvitset vain pyöreän kukkasienen ja lyhyitä havunoksia. Tee ripustuskoukku ensin esimerkiksi rautalangasta. Tökkää sen jälkeen vieri viereen oksia kukkasieneen. Puoli tuntia meni aikaa kun tein kaksi palloa ja nämä ovat kooltaan aika isoja. Nyt pientä lumikerrosta odotellessa niin havupallot ovat kauniin talviset. Vielä vähän on lunta jäljellä pihalla. Tämän päivän lenkkeily meinasi mennä ihan luisteluksi, pienet sivutiet olivat peilijäällä. Selvisin kuitenkin ehjin nahoin kotiin 😀

Oven käpykranssiin suihkutin lumispraytä, huurteinen kranssi näyttää kivemmalta. Lumien lähdettyä taidan käydä vielä takapihalla toisen metsäreissun, terassi kaipaa vielä muutamia sammalpalloja havupallojen seuraksi. Ihana touhuta pihalla kun ei tarvitse sormet jäässä väkertää, jotain positiivista tässäkin loskakelissä 🙂 Nyt olis loppujen jouluvalojen asennuskelikin kohdillaan, kovalla pakkasella johtojen kanssa menee vaan hermot.

 

DSC_2714%20%E2%80%93%20kopio.jpg

 

DSC_2722%20%E2%80%93%20kopio-horz%20%E2%

 

DSC_2751%20%E2%80%93%20kopio.jpg

 

DSC_2774%20%E2%80%93%20kopio-horz.jpg

 

DSC_2754%20%E2%80%93%20kopio.jpg

Meidän perjantaitunnelma näyttää tältä <3 Mites siellä? Pihalla loistaa kynttilät ja jouluvalot. Jäälyhdyt suli pois, mutta aina kerkeää uusia tekemään kunhan pakkaset tulevat takaisin. Salaa toivon että pian tulisi lumi maahan ja pakkaskelit. Kaunis valkoinen lumikerros. Hyvää viikonloppua sinne ruudun toiselle puolen! Ja lämmin tervetulotoivotus uusille lukijoille. 

4 kommenttia “DIY- Nopeat havupallot

 1. Ah mikä tunnelma kuvissa!<br />
  Minulla on ollut kävyt ja oasispallo jo jonkin aikaa, -inspiraatio puuttuu vielä…☺<br />
  Ihanaa viikonloppua!♡

  1. Kiitos, tunnelma olis vielä ihanampi jos ois lunta ympärillä..voi tulispa lumi takaisin.<br />
   <br />
   Millä kiinnität kävyt palloon? Kuumaliimalla?

 2. Nuo havupallot ovat ihan superhienot! Tuollaisen tekeminen saattaisi onnistua tälläkin puolella ruutua 🙂

  1. Hyvin onnistuu, ei kun kokeilemaan! Samanpitusia havun oksia katkot ja tökit niitä lähekkäin niin tulee taatusti nätti pallo 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *