DSC_9136%20%E2%80%93%20kopio.jpg

 

DSC_9177%20%E2%80%93%20kopio.jpg

Hei lokakuu! Syksy on jo pitkällä, nyt kannattaakin kerätä luonnosta kaikkea kivaa askarteluun. Hain omasta metsästä sammalta ja tein perinteiset sammalpallot terassille. Toisen laitoin ruukkuun ja toinen roikkuu rennosti oksalla. Risupallon päälle on helppo kietaista vihreällä rautalangalla sammalta ja näyttävät ja nopeat sammalpallot ovat valmiit! Täältä ja täältä näet aiempia askartelujani sammaleesta. Pari kertaa olen tehnyt pallot myös jäkälästä, niistäkin tuli tosi kivat. Jos ei löydy risupalloja kotoa, niin aina voi kosteasta sanomalehdestä koota pallot ja pyöritellä sammalta ympärille. Ajaa saman asian :)

 

DSC_9180%20%E2%80%93%20kopio.jpg

 

DSC_9166%20%E2%80%93%20kopio.jpg

Harmittaa kun toinen objektiiveistani lakkasi toimimasta, toimii ainoastaan silloin kun ensin säätää tiettyyn asentoon objektiivin ja vasta sitten aukaisee kameran :D Välillä kuvaaminen kyseisellä objektiivilla on hermoja raastavaa puuhaa! Kuvaa kun olen ottamassa tai zoomaan niin ruutuun napsahtaa teksti: ! Objektiivivirhe. Ota yhteys valtuutettuun Nikon-huoltoon. Pakko kai se on ottaa yhteyttä huoltoon että saan kuvailla toisellakin objektiivilla.

En muista olenko täällä kertonut mutta ostin kameraani lisäsalaman viime talvena ja tuossa juuri huomasin sisäkuvia ottaessani että salamaa tarvitsisi. Jo päivisin on hämärää ja aurinkoiset päivät ovat enää harvassa. Niin ja jalusta on jo ollut tovin käytössä :) Se helpottaa paljon kuvaamista! Mutta nyt kaalilaatikon kimppuun. Tein ison satsin kaalilaatikkoa ja keittiöstä tuoksuu kaali. Tai siis koko talo tuoksuu kaalilta, varmaan naapuriin asti :D

Hyvää loppuviikkoa!