Ihanaa perjantai-aamua! Mahtavaa ku alkoi jo viikonloppu, tänään vois viettää semmosen rennon päivän ku eilen sain jo siivottua koko kodin. Ulkoilla ja olla vaan.
Illalla sit pitsaa ja BBtä. Tänäkin vuonna taisin jäädä ohjelmaan koukkuun, hups :O

Mun oli aivan pakko tehdä tilaus Clas Ohlsonille kun huomasin että kaikki verkkokaupan tuotteet -20% ja ei toimituskuluja. Ihastuin noihin sementtiruukkuihin, teksteistä en niin tykkää mutta ajattelin kääntää ruukun niinpäin että teksti on piilossa :) Teräskoriin tykästyin kans heti kun sen näin. Useassa blogissa kori on vilahtanut, saapa nähdä tuleeko tästä ´the blogikori´ ;) Ei mikään ihme, on tuo niin hieno ja monikäyttöinen!
nimet%C3%B6n.jpg
Kollaasi tehty Clas Ohlsonin verkkokaupan tuotteista.

Ei oo muuten enää pitkä aika kun blogi muuttaa :) Reilu viikko ja sitten siirrytään CASA-blogeihin. Hui, mua ainaski jännittää :) Meillä on kyllä ihan paras ja huippu tiimi, ei vois parempaa toivoa  <3 

                                             Rentouttavaa viikonloppua teille kaikille!


462E31FE19407A657FAA783A7A5D31BF.png