Paras vinkki leikkokukille

Vinkki leikkokukat

Paras kokemani vinkki leikkokukille

Vuosia olen tehnyt leikkokukille joka ilta saman rutiinin. Ennen kuin menen nukkumaan, nostan maljakon kukkineen jääkaappiin. Tykkäävät viileästä ja samalla vesi viilenee maljakossa. Aamulla nostan kukat takaisin pöydälle. Jos eivät mahdu jääkaappiin, niin joku muu viileä paikka käy myös esim. kuisti.

Tämän lisäksi tietenkin pitää muistaa virkiste, veden vaihto ja uuden imupinnan teko. Nämä naistenpäivän tulppaanit kukoistavat edelleen sohvapöydällä. (Tulppaanit eivät tarvitse virkistettä, mutta muut kyllä.) Keittiön pöydällä on kimppu valtavan pitkiä ruusuja. Harmi kun tänne ei voi lisätä kuin lyhyitä videoita. Instagramin puolella näkyy video jonka tein, jos haluat käydä katsomassa TÄSTÄ.

Aurinkoista päivää! Aivan ihana ilma ulkona. Tehtiin jo pienimmäisen kanssa yli tunnin lenkki ja käveltiin kestohangilla. Vitsit miten saakaan lisäenergiaa auringosta.

Tervetuloa seuraamaan blogipäivityksiä instagramiin tai blogit.fi sivustolle: https://www.instagram.com/whiteandblackblogi https://www.blogit.fi/white-black/seuraa

white & black - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *