Diy hylly seinälle

Diy hylly

Keramiikkahylly

Tein keramiikkakurssilla itselleni hyllyn. Diy hylly on tehty ilman kaavoja, kädellä vapaasti leikaten savesta. En halunnut symmetristä vaan tässä sai kädenjälki näkyä. Käytin vaaleaa savea joka raakapoltettiin välissä ja sen jälkeen laitoin siveltimellä beigen sävyisen lasitteen pintaan. Vielä kerran uuniin ja sitten hylly pääsikin seinälle.

Tein toisenkin, erimuotoisen hyllyn. Se on vielä kesken, mutta näytän lopputuloksen kunhan valmistuu. Kuvassa näkyvä villamatto on muuten 5 euron kirppislöytö. Kirppislöytöjä ovat myös pöytävalaisin, lasikupu ja nuo kaksi maljakkoa, toinen tasolla ja toinen lattialla.

Diy hylly

Tuo musta hahmo on esikoiseni tekemä. Ihailen näitä lasten tekemiä keramiikkajuttuja ja nyt kun itse harrastan samaa, niin tiedän miten haastavaa on tehdä saviköntistä valmiita töitä. Se ei nimittäin mitään helppoa ole ja on yllättävän aikaa vievää puuhaa. Mutta ai että mä rakastan mun uutta harrastusta.

Diy hylly keramiikka

Huomaatteko mun minikasvit on vielä elossa? Ruukun väri vain vaihtunut beigeen. Spreijasin miniruukut paremman värisiksi.

Tervetuloa seuraamaan blogipäivityksiä instagramiin tai blogit.fi sivustolle:
https://www.instagram.com/whiteandblackblogi
https://www.blogit.fi/white-black/seuraa

Instagram päivittyy useammin ja tämäkin diy hylly näkyi siellä jo aiemmin. Arvonta tulossa tässä kesän korvilla. Hyppäähän mukaan!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *