Kevätkimppu

Kevätkimppu

Sisällä on hyvä juosta prinsessamekko päällä, kruunu päässä ympäri taloa, kun ulkona pyryttää lunta. Suorastaan lumimyrsky! Tänne on satanut kohta kymmenisen senttiä lunta. En taidakaan istuttaa vielä ensimmäisiä orvokkeja terassille. Vielä alkuviikosta siivoilin pihaa haravalla. Niin surkea keli ulkona, että piristin kotia värikkäällä kevätkimpulla.

Kevätkimppu

Kevätkimppu

Lidlistä löytyi reilu viidellä eurolla ihana kevätkimppu. Erivärisiä leinikeitä ja lisänä muutama oksa päivänkakkaraa. Ei oo hinnalla pilattu. Todellinen väripiristys päivään. Pelkäsin että nämä paleltuvat pakkasessa, kun kannoin kimpun kaupasta autoon. Lidlissä ei ollut pakkauspaperia, joten sujautin kukat takin sisään. Hyvin säilyivät paleltumatta.

En muista milloin viimeksi olisin ostanut itselleni kukkia. Puoliso ja minun äiti pitävät huolen, että pöydällä on usein kimppu tuoreita kukkia 🩷 Tuo pieninkin antaa kukkien olla aika hyvin rauhassa. Yhdestä kimpusta tosin oli yksi päivä repinyt kukan terälehdet irti ja tehnyt soppaa omassa leikkikeittiössään. Ylpeänä esitteli mansikkasoppaansa!

Kevätkimppu
Jaloleinikki
Kevätkimppu

Piti laittaa takkaan tuli aamulla kun tuuli ulvoo hormin kautta. Ihan jäätävä keli kyllä, mutta ensi viikosta taas sää paranee. Sitä odotellessa istun villasukat jalassa takkatulen äärellä. Mies lähti lumitöihin. Värikästä päivää sinnekin!

Tervetuloa seuraamaan blogipäivityksiä instagramiin tai blogit.fi sivustolle:
https://www.instagram.com/whiteandblackblogi
https://www.blogit.fi/white-black/seuraa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *