Ikean Billy/Oxberg kirjahylly

Ikea oxberg

Ikea Billy/Oxberg kirjahylly

Keittiön nurkkaus kaipasi muutosta, kun tuolla halkotelineellä ei ollut mitään virkaa tuossa nurkassa. (Näkyy alla oikealla kuvassa.) En hoksannut ottaa ennen kuvaa. Otin vain videot miltä tila näytti ennen ja jälkeen. Ne voit käydä katsomassa instan puolelta, kun tänne ei voi ladata videoita. Halkoteline tosiaan seisoi vuosia koristeena takan vieressä ja sen tilalle ostin nyt Ikean Billy/Oxberg kirjahyllyn vitriiniovilla.

Tämä oli pitkään kaupassa harkittu heräteostos, mutta ai että olikin täykky valinta!! Tänne saan kaikki tärkeimmät astiani ja esineeni mm. Marimekon astiat ja keramiikkakurssilla tekemäni esineet. Jätin vetimet tarkoituksella asentamatta. Ei ole 3-vuotias ainakaan vielä hoksannut miten ovet aukeavat. Tämä on just sopiva syvyydeltään (30 cm) tähän tilaan. Hyvin mahtuu kirppislöytöni Artekin Aslak tuoli vielä viereen.

Billy Oxberg
Ikea vitriini

Billy/Oxberg kirjahylly näyttää sisältä tältä. Olisin halunnut sisään vielä valot mutta silloin hyllyt pitäisi vaihtaa lasisiin, että valo valaisisi kolme ylintä hyllyä. Joten laitoin ajastimella syttyvät kynttilät ylähyllylle. Kivan näköinen iltaisin kun valot syttyvät.

Billy/Oxberg

Mitäs tykkäät? Hyvää loppuviikkoa!

Tervetuloa seuraamaan blogipäivityksiä instagramiin tai blogit.fi sivustolle:
https://www.instagram.com/whiteandblackblogi
https://www.blogit.fi/white-black/seuraa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *