Vitriinikaappi sisältö

Kynttilänjalka

Pääsiäinen on mennyt kotosalla saunoen ja hyvin syöden. Pienimmäinen kävi virpomassa ja söi salaa koko saaliin. Milloin sitä tajuais, että silloin kun huoneessa on hiiren hiljaista niin siellä tapahtuu ihan varmasti jotain? Tuli suupielet suklaassa sanomaan, että mulle tais äiti tulla huono olo. Vaikka kuinka täällä talossa yrittää piilottaa jotain niin ei vaan onnistu. Aina löytää kaapin perältäkin piilot. Semmoinen lukollinen kaappi vois olla jees. Ihan kaikille herkkusuille tässä talossa.

Vitriinikaapin sisältö

Ostin keramiikalle tämän vitriinikaapin keittiöön ja esittelen teille nyt paremmin mitä keramiikka-astioita olen tänne tehnyt. Täältä löytyy edellinen postaus kaapista jos haluat kurkata. Yksi töistäni on ensimmäisessä kuvassa näkyvä kynttilänjalka, jonka muotoilin vaaleasta savesta ja maalasin beigellä lasitteella. Tähän löytyi sopivat, pienet kynttilät Søstrene Grenestä.

Vitriini
Keramiikka
Vitriinikaappi
Vitriinikaappi sisältö
Vitriinikaappi sisältö
Keramiikkakaapin sisältö
Keramiikka

Pari muutakin kynttilänjalkaa olen tehnyt. Beigensävyisenä nämäkin, johon sivelin ruskeaa. Välillä tulee mietittyä tarkkaan millä lasitteella tekee mitäkin kun kaikki ei käy ruoka-astioille. Yhdet salaattiottimet ja piirakkavuoan lasitin kristallin valkoisella, joka on elintarvikekelpoinen. Maljakko/hedelmävati, muutamia lautasia ja kulhoja vitriinikaapista löytyy myös. Nämäkin on maalattu beigen sävyllä. Mun lempparisävy kaikista.

Sellaisia töitä tällä kertaa. Nyt mulla on käytössä tummempi savi. Siitä ei ole vielä kokemusta, että minkäväriseksi muuttuu polton jälkeen. Ja lasitteen kanssa varmasti tulee myös valinnanvaikeus kun kyseessä on tumma savi.

Tervetuloa seuraamaan blogipäivityksiä instagramiin tai blogit.fi sivustolle:
https://www.instagram.com/whiteandblackblogi
https://www.blogit.fi/white-black/seuraa

2 kommenttia “Vitriinikaappi sisältö

  1. Oi kuinka ihania keramiikkaesineitä, oispa itsellä sama taito. Eksyin lukemaan postausta kun luin otsikon hätäisesti ”Viinikaapin sisältö” 🤭 Ei sillä, että viinit liikaa kiinnostaisivat, vaan mukava yllätys, että kyse oli kauniista esineistä 🙏

    1. Heh, ei se viinikaapin sisältökään huono olis 😄 Itse asiassa niitä löytyy tuolta pienestä viinikaapista kodarin pöydältä.
      Kiitos kaunis❣️En minäkää osannut aluksi mitään kun eka kerran otin saviköntin käteen. Joskus onnistuu eka yrittämällä, joskus pitää aloittaa uudestaan monta kertaa. On tämä vaan rentouttavaa puuhaa 🥰

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *