1.jpg

Heipsis! Arvonta alkaa nyt, hep :) Habitare-messut ovat yksi vuoden odotetuimmista design- ja sisustusmessuista Helsingin Messukeskuksessa.

nimet%C3%B6n.jpg

Nyt on hyvä mahdollisuus voittaa liput itselleen ja kavereilleen Habitare-messuille eli arvon kaksi 4 hengen lippupakettia (arvo á 64e) ja yhden 2 hengen lippupaketin (arvo 32e) . Kaiken kaikkiaan 10 lippua.

Kannattaa osallistua ja kommentiksi riittää ihan vaan vaikka Hep! Anonyymit keksikää tunnistettava nimimerkki. JOS HALUAT ITSELLESI KAKSI ARPAA JA PAREMMAT VOITTOMAHDOLLISUUDET NIIN TYKKÄÄ FACEBOOK-SIVUISTANI. Teille jotka tykkäilette jo, tulee kaksi arpaa, jätät vaan kommenttia tähän :) Muistattehan kirjoittaa kommenttikenttään monellako arvalla olette mukana!

Messuliput sponsoroi Habitare.

Arvonta-aikaa 8.9.2013 klo 22.00 asti eli noin viikon verran. Voittajat julkaisen seuraavan päivän postauksessa. ARPAONNEA <3

ARVONTA-AIKA PÄÄTTYNYT!