Huhtikuu ja kynttilät

Kynttilät

Tässä kuussa pitäisi olla kevät ja kynttilät siirretty kaapin perälle odottamaan ensi talvea. Kun ulkona sataa vuorollaan lunta ja räntää, niin mitäpä tuota kiirehtimään kynttilöidenkään kanssa 🤭 En muista tällaista huhtikuuta olleen pitkään pitkään aikaan. Takapihaa koristaa lumikinokset ja hyvä vertailun kohde muihin vuosiin on se, että ollaan toukokuun alussa yleensä juotu takaterassilla pojan synttärikahvit. Tuonne ei oo mitään asiaa hetkeen, jos ei sitten halua kahvitella lumen päällä.

Töissä on alkanut kiirus, mutta vielä mennään normipäivillä eteenpäin. Touko-kesäkuun vaihteessa päivät pitenee ja kesäkuussa mennään jo tuplatunnein. Yhdet rippijuhlatki pitäisi ehtiä kesällä järjestämään. Nyt odotellaan vain lämpöä ja aurinkoa. Oon pessyt toppavaatteet jo pois ja töihin lähtiessä lainaan tytön ylimääräistä toppatakkia kun on ollut niin kylmät aamut 😅 Eikö sitä sanota, että vapun jälkeen pitäisi jo lämmetä? Ensi viikolla toukokuu ja vapun kunniaksi laitan etuterdelle orvokit. Satoi lunta tai räntää.

Tervetuloa seuraamaan blogipäivityksiä instagramiin tai blogit.fi sivustolle: https://www.instagram.com/whiteandblackblogi https://www.blogit.fi/white-black/seuraa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *