Kotiin palattu. Matka oli aivan mahtava ja en oikein tiedä mistä aloittaisin, niin paljon olisi kuvia ja juttua jotka haluaisin jakaa teidän kanssa :) Laitoin ennen matkaa ajastuksella tulemaan postauksia ja teidän kommentteihin vastailin lomalla, mutta muuten olin ilman nettiä loman ajan. Ajattelin jakaa kuvia ja kertomusta matkasta eri postauksiin, niin tästä ei tule ihan maratonipostausta. 

Olimme siis Espanjassa isommalla porukalla ja tämä oli lasten ensimmäinen ulkomaanmatka. Yövyimme Fuengirolassa, kävimme bussilla mm. Mijaksessa, tutustuimme uusiin paikkoihin, kävimme joka päivä eri ravintoloissa syömässä ja myös Bioparc eläintarhassa ihastelimme mm. krokoja ja tiikereitä. Mijaksen Valkoinen kaupunki oli aivan upea <3 Kuvia tuli otettua n. 1200!! Välillä olo oli kuin japanilaisella turistilla kun heiluin kamerani kanssa ;) heillä kun kamera kävi koko ajan :)

Malagan lentokentältä kun lähdimme keskellä yötä taxilla hotellille päin niin huokailin jo siinä vaiheessa. Oli pimeää, vain valoja näkyi joka puolella, lentokoneet nousivat ja laskeutuivat tiuhaan kentällä, talojen valot loistivat kuin miljoonina tähtinä.. miten upea näkymä, valomeri. Neljän tunnin yöunilla meni (lentokoneessa en saanut unta, muistatte varmaan kun kerroin lentopelostani, no ihan hyvin se lento loppujen lopuksi meni, vaikka säikyinkin jokaista ääntä ja ilmakuoppaa!) ensimmäinen yö ja aamulla aukaisin hotellin parvekkeen oven ja näkymä oli tämä <3

4.jpg

 

5.jpg

 

6.jpg

Lapset menivät ensimmäisenä uimaan altaalle, hyvä kun aamupalaa malttoivat syödä loppuun. Ja me isommat otettiin aurinkoa ja siemailtiin drinksut. Oikeesti piti ihmetellä koko matkan ajan että miten kauan lapsi jaksaa uida yhtenä päivänä?! Nuo pikkuset uivat niin paljon ja aina piti jollain houkutella altaasta pois :D Voi sitä riemua kun neljäntenä päivänä oppivat uimaan käsikellukkeilla altaan toisesta päästä toiseen <3 Sen jälkeen poika katsoi päivän mallia toisesta lapsesta että miten niitä hyppyjä tehdään ja kun tulin shoppailureissulta hotellille niin arvatkaas vaan mitä siellä tehtiin..no hypittiin altaaseen! Ja oli kivaa :) Hyppy, hyppy, hyppy ja taas hyppy. Sitä se olisi ollut varmaan iltaan asti jos poitsulta ois kysytty :) Pitihän sitä välillä käydä syömässä ja juomassa ja ihastelemassa maisemia. 

Meren äärellä otettiin parina päivänä aurinkoa, haettiin lapsille hiekkalelut ja uimapatja mukaan rannan putiikista. Pikkukauppoja siellä oli paljon, edullisia vaatteita, koruja, kelloja, kenkiä, juomaa ja ruokaa. Ihmiset oli niin ystävällisiä. Ihan sama minne meni niin sai aivan ihanaa palvelua ja hymyjä <3 Lapsia siliteltiin, tuotiin leluja viihdykkeiksi siksi aikaa kun odottelimme ruokaa, juteltiin kiireettömästi.. Isommalla porukalla kun olimme liikenteessä ja jos ravintolasta ei löytynyt sopivan kokoista pöytää meidän seurueelle niin pyytämättä tarjoilijat tekivät pienemmistä pöydistä meille sopivan kokoisen pöydän johon me kaikki mahduttiin. Otimme niska-ja selkähieronnan rannalla ja seuraavana päivänä kaupungilla kävellessä joku iloisesti tervehti meitä selän takaa ja meidän hierojahan se tunnisti meidät ja moikkasi! Niin iloisia ihmisiä joka puolella. Sitä ystävällisyyttä en unohda koskaan. 

7.jpg

 

3.jpg

 

2.jpg

 

1.jpg

Lisää tulossa postauksia matkastamme, ihan kaikkia en laita peräkkäin, välillä muitakin aiheita blogin puolella :) Nyt toivotan teille oikein mukavaa sunnuntai-iltaa, olisi kiva kuulla mitä tykkäsitte matkapostauksesta :) Adiós!