24.jpg

Arki alkoi energisesti, latasimme akkuja koko viikonlopun hotellilomalla ja voi että nyt on taas virtaa vaikka muille jakaa! :) Miten teillä on viikko lähtenyt käyntiin? Arvatkaapas mitä tein viime viikolla.. kuuntelin musiikkia ehkä enemmän kuin koskaan ennen :) Meille kotiutui aivan mahtava laite yhteistyössä Mobilefunin kanssa. Langattomasta bluetooth kaiuttimesta lähtee ääntä ja kun eka kertaa laitoin kaiuttimesta volyymia isommalle, ällistyin miten mahtavasti siitä kuuluu! Tällä musiikin kuuntelu nousee aivan uudelle tasolle.

23.jpg

Monesti näkee kodeissa ympäri huonetta useita kaiuttimia ja nurkissa ja lattialla menee johtoja. Tässä ei ole kuin virtajohto ja musiikin kuuntelu onnistuu langattomasti esim. kännykästä tai tabletilta. (Mukaan tulee kyllä johdotkin jos ei halua langattomasti kuunnella) Meille riittää ehdottomasti yksi kautin, muita ei enää tarvita ja mieskin oli aivan innoissaan laitteesta. Ehkä vielä enemmän mitä minä ;D

21.jpg

KitSound Boom Evolution 2.1 Bluetooth kaiuttimessa on sisäänrakennettu subbari ja kokonaisteho kaiuttimessa on 110W. Kaiuttimen takaa löytyy myös USB-portti. Tulikin hyvään saumaan testata nyt kaiutinta, koska parin viikon päästä on valmistujaisjuhlani ja järjestän illalla ystäville bileet täällä meillä, joten kaiutin on takuulla kovassa käytössä :) Minulle tärkeä seikka on myös että laite sopii sisustukseen ja ulkonäöltään tämä on juuri sellainen! Kaiutinta löytyy myös mustana.

22.jpg

Olen kuunnellut musiikkia paljon. Kännykästä ja kaiuttimesta vain bluetooth päälle ja lempibiisi soimaan. En voisi tyytyväisempi olla laitteeseen ja rehellisesti sanottuna en edes tiennyt että näin hieno laite on olemassa! Toimituksesta ja palvelusta vielä lisäplussaa. Palvelu oli todella ystävällistä ja nopeaa, kaiutin tuli nopeasti perille kolmessa päivässä ja toimitettiin kotiovelle saakka. Toimituksen saa myös lähimpään postiin. Nyt nostan jalat sohvalle (raskas salitreeni takana) ja laitan lempibiisin soimaan.

Reipasta viikonalkua!

 

Postaus toteutettu yhteistyössä Mobilefun.fi kanssa.