DSC_3977%20%E2%80%93%20kopio.jpg

 

DSC_3992%20%E2%80%93%20kopio.jpg

Viherseinä saapui kotiin! Sain seinälle mahtavan idean kun pääsin ilokseni tekemään yhteistyötä Kekkilän kanssa. Seinä sai täytettä Kekkilän Viherseinästä, johon kuuluu kolme valkoista pidikettä. Pidikkeet voi asentaa joko sisälle tai ulos. Ihastuin näihin niin kovasti kun eilen asennettiin ne keittiön seinälle että en malttanutkaan viedä pidikkeitä ulos, jossa niille olisi ollut toinen hyvä paikka valmiiksi katsottuna. Viherseinä sopisi myös terassin aitaukseen tai talon ulkolaudoitukseen. Myös parvekkeella varmasti todella kaunis! Aika erikoinen ja ihana piristäjä olisi myös kylpyhuoneen puolella.

DSC_3982%20%E2%80%93%20kopio.jpg

 

DSC_4003%20%E2%80%93%20kopio.jpg

Viherseinän paikka meillä on ehdottomasti tuossa keittiön seinällä, vai mitä olette mieltä? Ihanan raikkaan ja keveän näköinen seinä. Kekkilän sivuilla olikin kiva vinkki mitä muuta pidikkeisiin voisi laittaa kukkien ja yrttien lisäksi- kynttilöitä. Tällä hetkellä seinällä on yksi muratti, herneenversoa ja persiljaa. Muratti laskeutuu kasvaessaan niin kauniisti ruukusta alaspäin. Syksyllä taidan kokeilla miltä erilaiset kynttiläkipot tai -lyhdyt näyttävät seinällä. Pidikkeet ovat valkoiseksi maalattua alumiinia, joten ovat turvallisia myös kynttilöille.

vihersein%C3%A4%20%E2%80%93%20kopio%20%2

 

40.jpg

Ja loppuun vielä ennen kuva, eikö raikastunutkin seinä muutoksen myötä? Jos tykkäisit laittaa omaan kotiisi Viherseinän sisälle tai ulos, kannattaa olla kuulolla sillä piakkoin alkaa arvonta, jossa on mahdollisuus voittaa ikioma Viherseinä.

 

 

Yhteistyössä Kekkilä.