DSC_1965%20%E2%80%93%20kopio.jpg

Olen blogissa joskus aiemmin tehnyt samantyyppisen postauksen monta vuotta sitten, ajattelin kertoa hieman lisää hassuja juttuja minusta jos teitä kiinnostaa lukea. Luen mielelläni aina toisten blogeista näitä paljastuksia ja kiva itsekin kertoa jotain lisää itse bloggaajasta :) Älkää sitten naurako!

 

1. Lasken paljon tekemiäni asioita. Siis rasittavaa..yksi, kaksi, kolme.. kaksisataakahdeksankymmentäviisi.. Esimerkiksi jos olen salilla, lasken montako kertaa kuntopyörän polkimet pyörii ympäri tai lenkillä ollessani lasken askeleeni. Siksi pitääkin aina ottaa juttukaveri mukaan että unohdan rasittavan tapani. Tai suojatiellä lasken valkoiset viivat. Saatan hyppiä myös niiden yli, valkoisten viivojen siis. Tai lasken kellon sekuntiviisarin ääniä.

Te varmaan pidätte mua jo nyt ihan tärähtäneenä :D

2. Kun lähden kotia, tarkistan kertaalleen oven että se meni varmasti lukkoon. Sitten palaan vielä ennen autolle menoa tarkistamaan sen uudelleen. Ja oven ripaa täytyy kokeilla aina tietty määrä. Yksi kerta ei riitä, ainakin kolme kertaa. Joo tästä olen kuullut monen monta kertaa mieheltä - naureskelee autossa että käyhän vielä yhesti kokeilemassa että ulko-ovi meni var-mas-ti lukkoon. No kerrotaan vielä samaan syssyyn että kun olen illalla lukinnut ulko-oven, niin käyn vielä kerran tarkistamassa oven ennen kuin menen nukkumaan. Miten joku voi nukkua kodin ovet auki?! Täällä maalla nimittäin moni tekee niin.

3. Kun lähdemme reissuun, teen muistilapun itselleni mitä tarvitaan mukaan. Silti unohdan aina jonkun tärkeän jutun ja lamppu syttyy päässä puolen tunnin matkan päästä kotoa. Niin ärsyttävää eikä kuski suostu kääntymään enää takaisinkaan. No onneksi on kaupat keksitty.

4. Minulla on aina kaksi kelloa aamulla herättämässä. Kännykkä ja herätyskello yöpöydän laatikossa. Olen aivan varma että jompikumpi hajoaa yön aikana enkä herää silloin kun pitää. Molemmat laitan vielä hieman eri aikaan herättämään, näin voin jatkaa unia jos aamulla väsyttää. En ole yhtään aamuvirkku!

5. Olen vuoden ajan pitänyt kirjaa menoistani. Näen mihin rahaa menee ja minkä verran. Mielenkiintoista. Joskus tekisi mieli tehdä sellainen ruokapostaus että paljonko meillä menee viikossa tai kuukaudessa ruokaan rahaa.

6. Poltan joka ilta kynttilöitä ja katson elokuvan, mutta en missään nimessä kauhua, muuten menee yöunet. Ehdottomasti siis iltavirkku!

7. Olen huonomuistinen ja unohdan helposti tärkeät päivät. Kaikki muistettavat laitan ylös kahteen eri kalenteriin.

8. Saatan välillä puhua ihan mitä sattuun enkä välttämättä huomaa mitä olen sanonut, ennen kuin lapset tai mies nauraa että mitä se äiti taas puhuu hassuja :D

9. Näen unia, paljon. Puhun unissani ja aamulla saan kuulla perheeltä että mitä sitä tuli taas yöllä puhuttua ja jos en itse muista mitä unta olen nähnyt, niin he taatusti muistuttavat.

10. Joskus mietin että voisin pitää suuni kiinni, niin kuin tällä hetkellä :D

Haluaako joku muu kertoa omat pakkomielteensä? :) Hauskaa iltaa!