Miehen nikkaroima minikasvihuone on kätevä yrttien ja salaattien esikasvatukseen. Maalasin laudat valkoiseksi. Vanhan ikkunan kuluneet karmit ja ruostuneet osat jätin käsittelemättä. Siitä tuli kiva kansi kasvihuoneelle.

8.jpg
Mitäs täällä sitten kasvatetaan? Persiljaa, tilliä, hunajamelonia, tomaattia, basilikaa, oreganoa, timjamia..ainaki. Kaupasta ostettu lehtisalaattikin uusiutuu, kun istutin sen isompaan purkkiin. Hetken päästä saa taas napsia uusia lehtiä salaattiin.
6.jpg
5.jpg
7.jpg
Kiuaskivet pääsi uusiokäyttöön kivikkopenkkiin..
1-horz.jpg
Mikä tän heinän nimi on? Hain puutarhalta, enkä enää nimeä muista :/ Googlettamalla löytyi samannäköinen, viiruhelpi, mutta tämän nimi oli kaksiosainen. H:lla alkava muistaakseni. Joku hotten totteni se oli :DD
4.jpg
Tyttö keräsi kauniin kimpun, mustikanvarpujakin oli laittanut sekaan ♥

Nautitaan tulevista hellepäivistä ja toivotaan ettei se myrsky tuu tänne. Jos tulee, ni me mennään naapuriin piiloon :D siellä ei oo isoja puita talon lähellä.
462E31FE19407A657FAA783A7A5D31BF.png