Toivoitte ohjetta näihin silkkipaperipalloihin, tässä tulee ohje kuvien kera :) 


12.jpg


1.jpg
Ekaksi leikkasin silkkipaperista A4 kokoisia arkkeja ja kahdeksan arkkia laitoin päällekkäin. Vinkki: Jos haluat monivärisen pallon, niin tuohon voi laittaa vaikka joka toisen silkkipaperin erivärisen.


2.jpg


3.jpg
Sitten vaan tekemään haitarikuviota eli noin 2cm taitos ensin toiselle puolen ja sitten käännetään ja sama toiselle puolen. Sitä jatketaan niin kauan että koko paperi on haitarina. (kuva)


4.jpg


5.jpg
Keskikohta löytyy hyvin taittamalla päät yhteen. Keskikohtaan sidotaan lankaa pari kierrosta ja umpisolmulla kiinni. Kannattaa jättää pätkä ylimääräistä lankaa, niin on helpompi sitten kiinnittää pallo siitä roikkumaan. (kuva)
6.jpg
Molempiin päätyihin leikataan saksilla kuviot, tähän leikkasin puoliympyrän. (kuva)
7.jpg


8.jpg


9.jpg
Tämän jälkeen aletaan avaamaan yksitellen silkkipapereita. Nostetaan ja erotellaan ne toisistaan. (kuva) Irroita varovasti ettei silkkipaperi repeä.
10.jpg
Tässä toinen puoli avattuna.
11.jpg
Sama tehdään toiselle puolen ja kun kaikki paperit on eroteltu, pallo on valmis! (kuva)Tosi helppo näitä on tehdä :) Näyttävä ja edullinen koriste! Jos jäi jotain epäselvää niin kysykää. Itse ostin paketin missä oli isoja silkkipaperiarkkeja ja niistä leikkelin A4 kokoisia paloja. Ja pienempiä palloja saa kun käyttää pienempiä arkkeja. Hintaa näille kolmelle isolle pallolle tuli yhteensä n.1,50e.  Ajattelin tehdä myös vaaleanpunaisesta silkkipaperista muutaman pienemmän pallon koristeeksi. 


                                                               Askarteluintoa!

462E31FE19407A657FAA783A7A5D31BF.png