2.jpg

Tuli ihan huikee idis lauantaina vähän ennenkuin kaupat sulkeutui. Pikapikaa laitoin miehen hakemaan 2,5 m sähköjohtoa, muut tarvikkeet löytyikin jo kotoa. Ilme oli kyllä näkemisen arvoinen kun kerroin laittavani jalkalampun varjostimen keittiöön, ruokapöydän ylle. 

Kaikki ei kuitenkaan mennyt niinkuin olin ajatellut, koska jalkalamppuun tehty varjostin ei pysynyt tasapainossa. Mutta kun piti päästä kokeilemaan miltä tuon kokoinen varjostin pöydän yllä näyttää, niin en antanut periksi vaan siima avuksi ja suorassa on :D Nyt vaan pitäis päästä käymään Ikeassa että saisin tuohon sellaisen varjostimen joka pysyy suorassa ilman siimavirityksiä :D Ikeaan oli tullut edullisia valkoisia varjostimia ja seuraavalla kerralla nappaankin sellaisen mukaan, halkaisijaltaan 59cm eli samankokoinen kuin tämä. Sen aikaa tuo viritykseni saa roikkua katossa :) 

3.jpg

1.jpg

Tässä vielä ennen-kuva:

1.jpg

Vielä kerran huhuilen POMARBO arvonnan toista voittajaa! Otathan ellu yhteyttä sähköpostiini j.whiteandblack@gmail.com. Jos ellusta ei kuulu tämän päivän aikana, arvon lahjalaatikkosetin uudelleen. 

MUKAVAA ALKANUTTA VIIKKOA KAIKILLE <3