3.jpg

Maalasin eteisen seinän mustalla viikonlopun aikana. Kaikki lähti siitä kun ostettiin Ikeasta nuo kenkäsäilytyssysteemit. Asennettiin ne valkoiseen seinään ja minusta seinä kaipasi `jotain`, joten ehdotin miehelle että entäs jos maalataan tuo takaseinä mustaksi? Mitä, ai mustalla? kuului vastaus. No minähän lähdin hakemaan mustaa maalia ja kahteen kertaan seinän maalasin ja illalla sai jo tavarat takaisin paikoilleen. Siinä se nyt on ja mies tykkää siitä yhtä paljon kuin minäkin ja sanoi että kannattipa maalata! Laitettiin vielä tuo tekemäni taulu mustalle seinälle, kenkälaatikoiden ylle. Ja pientä tavaroiden karsimista tein ja lisäsin muutaman uuden jutun. Naulakon ajattelin tosiaan nyt jättää ihan vain vieraiden takeille, meidän omat takit laitoin aulaan liukuovien taakse.

1.jpg

2.jpg

Tässä vielä eteisestä kuva millainen se oli ennen. Muutos on aika iso vaikka yksi seinä vain maalattiin mustaksi, pieni eteinen näyttää nyt valoisammalta ja avarammalta! Niin se vain musta väri kuuluu lempiväreihini edelleen :)

nimet%C3%B6n.jpg