505222dbc98c7e666d001f84.jpg

Laitetaas pika-arvonta käyntiin! Jaossa lippuja Kevätmessuille, jotka järjestetään Helsingissä ensi viikolla 3.-6.4.2014. Keväisen tapahtumakokonaisuuden muodostavat OmaPiha, Oma Koti, OmaMökki ja Sisusta!- messut. Kolme teistä voittaa 4 kpl lippuja (yhden paketin arvo 64e) messuille. Lähde messuille perheen, kavereiden tai vaikkapa ystäväpariskunnan kanssa ihastelemaan uusia juttuja!

Arvontaan osallistut helposti jättämällä vain kommentin tähän postaukseen. Arvonta päättyy jo ylihuomenna eli torstaina 27.3 klo 00.00. Kannattaa vilkaista perjantai-aamuna blogiini osuiko arpaonni kohdalle, laitan liput postiin heti kun tavoitan voittajat :) ONNEA kaikille tasapuolisesti! ARVONTA PÄÄTTYNYT!

4.jpg

(Postaus tehty yhteistyössä Messukeskuksen Kevätmessujen 2014 kanssa)