Kesän kunniaksi laitetaan mahtava arvonta pystyyn! Yhteistyössä Etolan kanssa arvon Jamie Oliverin pallogrillin yhdelle onnekkaalle. Pallogrillin halkaisija on 34,5 cm. Voittaja saa valita pirtsakan keltaisen, räiskyvän punaisen tai tyylikkään mustan grillin itselleen. Ota grilli omaan käyttöön tai anna lahjaksi! Minä ottaisin ilomielin omalle terassille tuon pirtsakan keltaisen grillin :)

nimet%C3%B6n.jpg

Arvonnan säännöt:

Jätä kommenttia tähän postaukseen minkävärinen grilli olisi mieluisin, musta, punainen vai keltainen ja olet mukana arvonnassa. Mielellään myös sähköpostiosoite että saan pikimmiten yhteyden voittajaan.

Tupla-arvan saat tykkäilemällä blogini fb-sivuista TÄÄLLÄ. Ilmoitathan kommentissasi monella arvalla olet mukana.

Arvonta alkaa nyt ja päättyy ensi viikon tiistaina 1.7.2014 klo 22 eli viikon verran aikaa osallistua. ONNEA ARVONTAAN!

ARVONTA PÄÄTTYNYT!

 

 

 

*postaus toteutettu yhteistyössä Etolan kanssa.