nimet%C3%B6n1.jpg

Huomenta! Olen saanut päähäni että haluan valkoiset pellavalakanat ja nyt parin kuukauden ajan miettinyt että tarvitaanko me pellavalakanoita ja tullut siihen tulokseen että kyllä! Etsiskelin valkoisia pellavalakanoita verkkokaupoista, nimenomaan valkoiset haluan ja päädyin Ikean, H&M:n ja Kodin1:n sivuille. Siellä olisi edullisimmat pellavapussilakanasetit. Tällä hetkellä kyllä näyttää siltä että Annon valkoiset lakanat ovat loppuneet verkkokaupoista, höh. Mutta kaupasta voisi löytyä.

Onko kellään kokemusta näistä pussilakanoista, hyvät, huonot, miksi?  Tai olisiko teillä vinkata jotain muuta paikkaa mistä voisi löytyä pellavalakanoita? Vinkkejä otan ilomielin vastaan. Viikonloppuna olisi tarkoitus käydä paikan päällä hypistelemässä yllä olevia lakanoita, kuvista niin vaikea päätellä onko lakanat hyvät. Kiitos kommenteistanne edellisiin postauksiin, niitä on aina yhtä ihana saada <3 Ja sähköposteista myös <3

(Tuotekuvat lainattu Ikea, H&M ja Kodin1)