Kevään orvokit

Tästä se kesän odotus alkaa. Ensimmäiset orvokit saapui terassille vapun kunniaksi. Satoi tai paistoi. Ette usko miten kauan olen odottanut, että saan laittaa kukkia terassille. Lumimäärästä viis, mun kesän odotus alkoi nyt. Joka vuosi ostan muuten näitä samansävyisiä, valkoisia ja violetteja. Vaikka olisi muitakin värejä tarjolla, niin nämä valikoituu joka kerta mukaan.

Orvokit
Orvokit
Orvokit

Etuterassilla ei onneksi ole enää lunta, mutta takaterassilla sitä riittää. Nuo ruukut ovat muuten alelöytöjä molemmat. Koko talven olivat terassilla eivätkä menneet miksikään. Kympin maksoivat muistaakseni kipale. Nyt saan istuttaa niihin ekat orvokit.

Tänään on juhlittu vappua etukäteen. Hyvää ruokaa, juomaa ja saunaa. Ei sen kummempaa. Ylioppilaslakkikin pölyttyy vuodesta toiseen kaapissa. Täällä kun ei ole tapana lähteä torille tai puistoon lakki päässä kippistelemään skumpalla. Onko sulla vappuperinteitä? Torille, puistoon vai viekö koti-ilta voiton? Hyvää vappua just sinne missä oot🎈

Tervetuloa seuraamaan blogipäivityksiä instagramiin tai blogit.fi sivustolle:
https://www.instagram.com/whiteandblackblogi
https://www.blogit.fi/white-black/seuraa

white & black - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *