Vaikka kotoamme useita erilaisia lyhtyjä jo löytyy niin en voinut olla ostamatta tätä alennuksessa olevaa valkoista ihanuutta. Joka huoneesta löytyy ainakin yksi lyhty jos ei lastenhuonetta (turvallisuussyistä) lasketa mukaan :) Näin talviaikaan lyhdyt ovat kauniita tunnelmanluojia ettei muuta valaistusta iltaisin välttämättä tarvitsekaan, kynttilänvalo riittää oikein hyvin. Kuvassa olevasta kynttilänjämästä ei ole enää paljoa jäljellä, hyvä kun kuvasta erottaa :D

Ulkoa löytyy myös useita lyhtyjä, harmitti kun kaksi suurinta hajosi juuri joulun alla. Suunnitelmissa oli ripustaa metsään puiden oksille paljon erikokoisia lyhtyjä ja näin valaista kulku puuliiterille ja postilaatikolle, mutta jospa ensi vuonna ehtisin toteuttamaan suunnitelmani. Olisi varmasti kivan näköinen. Muiden perheenjäsenten mielestä meillä on ihan liikaa lyhtyjä. No yksi kaunis valkoinen sopii aina joukkoon..ja joitain juttuja ei vain voi vastustaa.

68.jpg

 

67.jpg

Ihanaa kun on perjantai, koko viikonloppu edessäpäin. Minun pitäisi suunnitella listaa valmistujaisjuhliini että mitä me syödään :) Suolaista enemmän ja makeaa vähemmän, ajattelin että täytekakku riittää makealta puolelta. Enemmän sitä syödään suolaista ja varsinkin kun juhlat ovat illalla. Jos teillä on antaa vinkkejä suolaisesta naposteltavasta, jotka voisi valmistaa jo edellispäivänä niin ilomielin otan ideoita vastaan! Hyvää viikonloppua!