Moikka! Pitkästä aikaa kuvaa sisältä, tai no ei siitä niin kauaa ole kun kuvasin sisällä, mutta tuntuu siltä kun päivät menee tuolla ulkosalla :) Ulkona tulee touhuttua iltaan asti ja sisällä ei ehdi käydä kuin nukkumassa ja tekemässä ruokaa. Eilenkin tehtiin lämmin keitto ja mentiin terassille syömään. Kyllä maistui nakkikeitto hyvältä lastenkin mielestä :) 

1.jpg

2.jpg

Huhtikuussa tilasin FDS:n alekoodilla tämän HAY:n hauskan käden ja nyt vasta postitäti toi paketin. Ei se kauaa kerennyt minun ihasteltavana olla kun lapset hoksas miten kiva lelu tuo on ja kovasti yrittävät sitä nyt leikkimökkiin viedä :) Saa nähdä miten kauan nuo sormet on ehjänä, kun niitä on kuulema niin kiva taivutella. Mummo kun tuli käymään niin hänen ensimmäinen kommentti oli `Mikä tuo on, onpa hassu!` :DD

Tilasin minä jotain muutakin samaan pakettiin, jotain vielä ihanampaa, mutta paketti tuleekin vasta kesäkuun lopulla. Pitkä aika odottaa. Mutta nyt aurinkorasvat ihoon ja pihahommiin! Ja teille jokaiselle:

3.jpg

Kiitos vielä pöytäpostaukseen tulleista kommenteistanne <3 Uusi pöytä on ollut jokapäiväisessä käytössä :)