Siinä se nyt on, uusi upea terassipöytä. Perjantaina lähdettiin lasten kanssa kaupungille ja kun palattiin kotiin, niin pöytä seisoskeli jo terassilla :) Ahkera mies <3 ja miten nopeaa se valmistui, kun oltiin poissa korkeintaan pari tuntia. On se iskä vaan mestari! tuumas tyttö kun kotia tultiin :D Pitihän se heti laittaa grilli tulille ja testata miltä ruoka maistuu uuden pöydän äärellä.

13.jpg

 

11.jpg

 

14.jpg

 

10.jpg

 

12.jpg

 

15.jpg

Toiveenahan oli saada terassille samanlainen pöytä kuin olohuoneessa, paljon isommassa koossa vain. Siitä tuli muuten samanlainen, mutta jalat on tehty erilailla, tosi tukeva noin. Ja on muuten pöydällä painoa. Täältä voit kurkata Tee se itse- osa 1, sohvapöytä joka on olohuoneessa ihastuttanut jo parisen vuotta. Näistä jos mistä voi sanoa että en kyllästy pöytiin koskaan ja jos jotain tavaraa voi rakastaa, niin olkoon ne nämä, hih! :) Kahteen päivään ei olla ruokailtu sisällä vaan kattaus on tehty terassille ja nautittu ruoka ulkona. Vielä tuolit pitäis löytää pöydän ympärille, pöytä on 200cm pitkä, joten kuusi tuolia olisi hakusessa. Tai alkuun neljäkin riittäisi. Saa vinkata jos tiedät jossain kivan näköisiä ja edullisia terassin tuoleja. Jos ei löydy tuoleja niin tehdään pölkyt istuimeksi :) sitten ois tuolipulmakin ratkaistu. Aurinkoista illan jatkoa!