3.jpg

Sohvaryhmä saapui alle viikossa kotiin ja jännityksellä aukaisin paketit miltä kalusteet näyttää livenä. Netistä kun tilaa näkemättä tuotetta niin koskaan ei tiedä vastaako se odotuksia ja kun sain vielä lukijalta kommenttia että sohva ei livenä vastannut odotuksia, niin kyllä jännitti! Olikohan kyseessä sama sohva jonka kävit koeistumassa Heidi? :) Tässä pehmusteet on tosi paksut ja sopivan jämäkät, ei yhtään lirut ja palasohva pysyy paikoillaan puuterassilla. Ensin meinasin laittaa palaset kiinni toisiinsa nippusiteillä, mutta ei tarvitsekaan. Jännitin turhaan sohvan saapumista, katsokaa nyt miten muhkea ja iso sohva on :) Ja täydellisen värinen, olen niin iloinen että päädyin harmaaseen polyrottinkiin.

5.jpg

4.jpg

2.jpg

6.jpg

Melkein vahingossa otin sohvalla päikkärit kun seurailin lasten touhuja, on tuossa niin ihana loikoilla ja mikä parasta, siihen mahtuu koko perhe yhtä aikaa istumaan. Kyllä nyt kelpaa juhannuksena tulla saunasta vilvoittelemaan terassille kun on kunnon istumapaikat :) Vielä kun saatais tuo DIY-palju lämpenemään vähän nopeampaan ja lämmin vesi kiertämään putken kautta suoraan altaaseen, niin päästäis paljuun kellumaan.

Pomppasin tänään jo ennen seitsemään ylös vaikka ois saanut nukkua, kellosta oli loppunut patteri ja säikähin että kello on oikeesti jo kymmenen, mutta eipäs ollutkaan. Hyvin ois vielä nukuttanut, kun muu perhe vielä nukkui :)

Ihanaa viikonlopun jatkoa!

1.jpg