Täällä on sattunut ja tapahtunut tällä viikolla vaikka minkälaista, mutta onneksi iloisia ja mukaviakin juttuja on viikkoon mahtunut.. Mahtavat kelit hellii meitä ja pihalla ollaan oltu. Sohvaryhmäkin tuli tänään ja kerron siitä teille enemmän kuvien kera seuraavassa postauksessa :)

Mutta nyt siirrytään tähän täydelliseen valaisimeen <3 Ei meillä oikeasti ollut edes tarvetta uudelle lattiavalaisimelle, mutta kun näin kyljessä -70% alelapun niin menoahan se sitten oli :D  Ja jopa mies oli kaupassa sitä mieltä että tuo valaisin meille! Kolmijalka valaisin siirtyi vierashuoneeseen ja se sopiikin sinne mainiosti, paremmin mitä olohuoneeseen. Tyttö kiikutti oman punaisen maljakon pöydälle kun huomasi että minä otin kameran esiin, mummulasta poimi lumipalloheisin oksia maljakkoon :) Oma lumipalloheisi pihalla on vielä niin pikkuruinen että ei siitä vielä viitsi oksia napsia maljakkoon.

1.jpg

3.jpg

2.jpg

4.jpg

5.jpg

Otsikko kertoikin ettei tämä ollut ainoa valaisin minkä kotiutin, löysin myös kauniin kristallivalaisimen, siitä kuvia tulossa myöhemmin :)

Hyvää mieltä teidän jokaisen torstaipäivään <3