Betonipenkki valmistui aika äkkiä kun hommaan ryhdyttiin. Niinkuin otsikko kertoo rakastan kaikkea betonijuttuja.. kukkaruukkuja, penkkejä, tuikkukuppeja.. jopa meidän uusi grillauspaikkakin on betonista! Siitä lisää myöhemmin kuvien kera. Vuoraisin varmasti yhden sisäseinän myös betonilla jos saisin siihen luvan ;) Lupa irtosi kuitenkin betonipenkkiin jota olen kinunnut siitä asti kun terassinpöytä valmistui. Puoliso ehdotti lautapenkkiä mutta minä toivoin betonia puun kaveriksi.

2.jpg

1.jpg

4.jpg

3.jpg

5.jpg

Laitettiin rautaa tueksi betonin sisään, varmasti kestää istua! :) Ja hiottiin isoimmat karheudet pois betonipinnalta. Toisella puolen pöytää on kaksi mustaa tuolia jotka kotiutin Kuopion reissulta. Vähän epäsymmetriaa terassillakin. Mitäs pidät uudesta penkistä? :)

Kotiuduttiin juuri mökkireissulta ja voi että mitkä ilmat helli meitä koko ajan. Sieltäkin olisi kuvia laittaa vaikka tänne blogiinkin asti :)