11.jpg

Arvonta alkaa ÄN YY TEE NYT!! Tahtoisin kiittää teitä kaikkia ja jos voisin niin lähettäisin jokaiselle jotain <3 Ilman teitä ei blogi varmasti olisi jatkanut tänne asti, kolme vuotta sitten tein ensimmäisen postauksen ja tänään juhlimme blogin 3-vuotissynttäreitä. Kiitos <3 Ja Onnea me :) Huikeeta miten nopeasti aika on mennyt. Uudet lukijat tahdon myös toivottaa tervetulleeksi! Nyt kun blogi täyttää vuosia niin on aika arpoa jotain kivaa.

Mietin että mitä minä arpoisin teille ja kävin ostamassa sellaisia ihanuuksia joista itsekin tykkään ja joita meiltäkin löytyy. Eli paketti sisältää ihanan lasisen lyhdyn narukahvalla syksyn ja talven tunnelmointiin, mustavalkoruudullisen keittiöpyyhkeen ja sujautan voittajalle vielä lautasliinapaketin mukaan, Finlaysonin Elefantti kuosilla tai Marimekon Kompotti kuosilla. 


Arvonnan säännöt:

Yksi arpa= Kommenttia tähän postaukseen. Sana vapaa :)

Kaksi arpaa= Tykkää blogini facebook-sivuista ja jätä kommenttia tähän postaukseen. Sana vapaa, muistathan kuitenkin ilmoittaa kommentissasi kun olet tykännyt tai olet jo tykkääjänä.

 

10.jpg

Arvonta-aika päättyy 27.10 klo 22 ja voittajan ilmoitan blogissa seuraavana päivänä. Arpaonnea kaikille!

ARVONTA PÄÄTTYNYT