10.jpg

Hups! Oven molemmin puolin loistaa ekat jouluvalot, olenkohan koskaan näin aikaisin laittanut jouluvaloja ulos.. Yleensä Itsenäisyyspäiväksi otan jouluvalot esiin, mutta nyt kun lunta tuprutteli taas viikonloppuna, niin piti saada tunnelmaa lisää. Seuraavana aamuna lumi oli kylläkin jo sulanut pois.  

Jäkäläpallot saivat hieman extrakoristusta ympärilleen. Jotain ne vielä kaipasi, joten tein molempiin kuusen oksista kranssit ympärille. Ulko-ovelle askartelin oman kranssin. Etukuisti ei muita valoja kaipaa, joulukuussa sitten lisään jouluvaloja enemmän. Nämä oli sellaiset piristykset marraskuun räntä- ja vesikeleihin ;) Lapissa on kuulema aivan talvikelit jo, voi kunpa mekin saataisiin vähän lunta <3 

13-tile.jpg12-tile.jpg15-tile.jpg

Sain seinän pakkeloitua ja maalattua. Ihan kamala pöly tuli joka paikkaan hiomisesta, joten reippaana sit siivosin vielä koko talon. Seuraavaksi voisinkin näyttää kuvia olohuoneesta ja uusien valaisimien paikasta. Iloa viikkoosi <3