44.jpg

Olen sitä mieltä että kukka-asetelmat viimeistelevät näin kesäisin terassin ilmeen. Edellisinä vuosina terassillamme on ollut korkeat rottinkiruukut, joihin olen laittanut kesäkukkia. Tänä vuonna erilaista. Tein laakeaan ruukkuun asetelman hortensiasta ja murateista. Ruukku on muutaman euron alelöytö, jonka suhuttelin mustalla maalilla. Pienellä vaivalla sai näyttävän asetelman. Tuosta tulee varmasti vielä upeampi kun muratti lähtee kasvuun ja hortensian nuput aukeavat!

43.jpg

42.jpg

Alla kuva ruukusta, ei ollut ihan minun värinen :) Mustaksi muuttui. Hortensian ja murattien lisäksi ostin vielä pari viimeisessä kuvassa näkyvää köynnöstä. Ajattelin laittaa ne kasvamaan leikkimökin seinän vierustaa pitkin. Vaalealla seinällä varmasti kauniin näköiset kunhan tuosta tuuhenevat ja kasvavat pituutta. 

Tyttö kun hoksas että äiti ottaa kameralla kuvia niin hän haki oman kukkamaljakkonsa kuvaan, pilkistää tuolta murattien alta :) Tuumasi vain että otahan äiti kuvia minunkin kukista! Lämmintä viikon jatkoa!

40.jpg

41.jpg