29.jpg

 

30%20%E2%80%93%20kopio.jpg

Pakko oli lähteä Syhin haasteeseen mukaan kun hän kysyi löytyisikö meiltä värejä viikon jokaiselle arkipäivälle. Kiva ja erilainen haaste. Ja kyllähän meiltä värejä löytyy! :) Aloitetaan heti kirkkaimmasta ja räikeimmästä eli punaisesta, se sopii hyvin piristykseksi tähän harmaaseen tiistaipäivään, eikö. Kirkkaanpunaista löytyy lastenhuoneesta Bestå-kaapiston oveista ja väri onkin ollut mieluinen ja energiaa antava! Retrovaunut löytyi kirppikseltä. Myös punainen retrokello ja pallokuviollinen salkku pilkistää hyllyn päältä :) 

Väriä viikkoon- haasteen tarkoituksena on siis napata joka arkipäivälle väri omasta kodista ja valokuvata se blogiin. Viisi väriä viiden päivän ajan. Ja haastaa joka päivä joku mukaan. Tänään haastan blogin Heinässä heiluvassa. Lähdetkö Laura väriviikkoon mukaan? :)