54.jpg

 

56.jpg

 

55.jpg

Löysin rumia, vanhoja henkareita varastosta. Tiedättehän niitä ohuita metallista tehtyjä, johon ripustaa vähänkään painavemman takin niin menee koko henkari kasaan :D Jokavuotiselta metsäreissulta tarttui mukaan sammalta, jäkälää, varpuja ym. niin ajattelin kokeilla tehdä hieman erilaisen kranssin oveen.

Henkarin taivuttelin pihtien avulla sydämen muotoon ja sidoin rautalangalla sammalta ympärille. Viisi minuuttia ja ovikranssi oli valmis! Ja ripustuskoukkukin löytyy henkarista valmiina. Kivannäköinen kranssi olisi tullut jäkälästäkin, voisin kokeilla seuraavaksi sellaista. Ihanaa, huomenna perrrjantai.. Kyllä sitä aina odottaa viikonloppua <3 Tämä viikonloppu onkin hieman erilainen, lähden nimittäin tekemään stailauksen yhteen asuntoon. En malta odottaa :) Mukavaa viikonloppua teillekin!