2.jpg

Betoniseinä on nyt valmistunut. Eikö näytäkin ihan aidolta? Seinä on siis tapetoitu ja valokuvatapetilla saa kotiin juuri sellaisen tehosteseinän kuin haluaa. Vierashuoneen ilme muuttui kyllä täysin tapetin ansiosta :) Seinään voi ikuistaa vaikka itse ottaman kuvan lapsista tai maisemakuvan lomareissulta, vain mielikuvitus on rajana.

4.jpg

Peilin kautta otettu kuva..

8.jpg

Olen haaveillut jo pari vuotta betoniseinästä ja kun Omatapetista otettiin yhteyttä haluaisinko kokeilla tapetointia heidän valokuvatapeteillaan, tiesin heti millaisen seinästä haluaisin. Valitsin betonikuvion valmiista malleista joita Omatapetilta löytyy todella paljon! Toinen vahva suosikkini oli tiilikuvio, niitäkin sivuilta löytyi paljon erilaisia. Jokainen löytää varmasti heidän valikoimastaan mieluisimman kuvan omaan kotiin tai sitten voi lähettää valokuvan ja he valmistavat uniikin tapetin sinulle. Täältä voi lukea suomalaisesta yrityksestä lisää.

9.jpg

 

3.jpg

Täytyy kyllä rehellisesti sanoa että yllätyin miten helppoa tapetointi oli! Sain selkeät ohjeet mukana, jokainen vuota oli merkattu missä järjestyksessä vuodat asetetaan seinään. Liima oli tapetissa valmiina ja liima aktivoitui kun vuota upotettiin veteen. Mukana tuli myös lasta jolla vuodan sai hyvin seinään kiinni. Tykkäsin tosi paljon tapetin jämäkkyydestä, se ei ollut mitään lirua niinkuin monet tapetit yleensä ovat ja menevätkin heti käsiteltäessä ruttuun. Olen jonkun verran tapetoinut seiniä ja tämä onnistui helpoiten, lopputuloksesta tuli hieno! Lisää asennuksesta voit lukea täältä ja katsoa videon tapetin asennuksesta.

Omatapetti haluaa tarjota kaikille lukijoille -10% alennuksen koodilla 10VBNQ ja koodi on voimassa tämän vuoden loppuun eli 31.12.2014 asti. Koodi syötetään sille varattuun kenttään osoitetietojen yhteydessä. Olen niin innoissani uudesta ilmeestä, huoneesta tuli kuin uusi ja täällä vietetään nyt entistä enemmän aikaa :)

1.jpg

 

Mitäs pidätte seinästä, eikö tullut aika magee? :)

 

Postaus toteutettu yhteistyössä Omatapetti.fi kanssa