Ihan mahtavaa! Nyt näyttää siltä että pääsemme huomenna lähtemään matkaan. Tytöllä ei ole tänään ollut kuumetta ollenkaan. Lääkärissä käytiin ja saatiin lupa lähteä, kaikki lääkkeet vaan mukaan jos niitä sattuu vielä tarvitsemaan. Toinen ollut tänään niin iloisena kun tietää että matkaa ei peruta <3 Lupasin jotain kivaa ja hieman matkarahaa lapsille, esikoinen oli niin reippaana lääkärissä kun pistettiin. Tytöllä oli muistissa viime kerta kun otettiin verikokeita. Silloin hän meinasi pyörtyä verikokeiden oton jälkeen, just sain kiinni kun kasvot kalpenivat ja jalat lähti alta :/ Toisilla jo piikin näkeminen heikottaa ja meillä ainakin tyttö jännittää jo etukäteen jos tietää että pistetään. Mutta nyt on verikokeet muisto vain ja innolla odotetaan huomista reissua!

Matkalaukut on pakattuna ja koti siivottu, mukava tulla sitten matkan jälkeen puhtaaseen kotiin. Olen tässä tehnyt ostoslistaa, en Tallinnan puolelle vaan Ikeaan. Tallinnasta tehdään sitten vain niitä heräteostoksia ;) Oletteko tutustuneet Ikean Nipprig sarjaan? Aivan ihania tuotteita ja alla olevat lähtevät ehkäpä kaikki mukaan. Kunhan pääsen paikan päälle näitä hypistelemään, matkalla pyörähdetään siis Ikeassakin. Ja terassille pari vihreää puksipuuta ruukkuihin. Myös tyynynpäällisiä tarvitsisin sohvaryhmälle pari kappaletta. Saa nähdä löytäisinkö ne Tallinnan puolelta, ei kyllä mitään hajua missä siellä sisustusliikkeet sijaitsee.

nimet%C3%B6n.jpgnimet%C3%B6n4.jpgnimet%C3%B6n1.jpg

Kuvakollaasin kuvat lainattu www.ikea.com

Toivottelen teille kaikille jo nyt kivaa huomista helatorstaita ja viikonloppuja teille, joilla on pidennetty viikonloppu kuten meillä! Nautitaan, kohtahan ne kesälomatkin jo lähenee :)