Tämä Diy tulee nopsaan ja edullisesti. Tarvitset vain pyöreän kukkasienen ja lyhyitä havunoksia. Tee ripustuskoukku ensin esimerkiksi rautalangasta. Tökkää sen jälkeen vieri viereen oksia kukkasieneen. Puoli tuntia meni aikaa kun tein kaksi palloa ja nämä ovat kooltaan aika isoja. Nyt pientä lumikerrosta odotellessa niin havupallot ovat kauniin talviset. Vielä vähän on lunta jäljellä pihalla. Tämän päivän lenkkeily meinasi mennä ihan luisteluksi, pienet sivutiet olivat peilijäällä. Selvisin kuitenkin ehjin nahoin kotiin :D

Oven käpykranssiin suihkutin lumispraytä, huurteinen kranssi näyttää kivemmalta. Lumien lähdettyä taidan käydä vielä takapihalla toisen metsäreissun, terassi kaipaa vielä muutamia sammalpalloja havupallojen seuraksi. Ihana touhuta pihalla kun ei tarvitse sormet jäässä väkertää, jotain positiivista tässäkin loskakelissä :) Nyt olis loppujen jouluvalojen asennuskelikin kohdillaan, kovalla pakkasella johtojen kanssa menee vaan hermot.

 

DSC_2714%20%E2%80%93%20kopio.jpg

 

DSC_2722%20%E2%80%93%20kopio-horz%20%E2%

 

DSC_2751%20%E2%80%93%20kopio.jpg

 

DSC_2774%20%E2%80%93%20kopio-horz.jpg

 

DSC_2754%20%E2%80%93%20kopio.jpg

Meidän perjantaitunnelma näyttää tältä <3 Mites siellä? Pihalla loistaa kynttilät ja jouluvalot. Jäälyhdyt suli pois, mutta aina kerkeää uusia tekemään kunhan pakkaset tulevat takaisin. Salaa toivon että pian tulisi lumi maahan ja pakkaskelit. Kaunis valkoinen lumikerros. Hyvää viikonloppua sinne ruudun toiselle puolen! Ja lämmin tervetulotoivotus uusille lukijoille.