Olohuone kylpee valossa

Moi moi! Joko teillä on kalusteet kannettu terassille tai parvekkeelle? Meillä ei vielä. Takapihan terassilla on liki puoli metriä lunta, kiitos katolta tippuneiden lumien! En saa sinne vielä hetkeen terassikalusteita, mutta olemme silti aloittaneet terassikauden fiilistelyllä! Vähän grillausta ja auringossa paistattelua. Etuterassille saimme jo pari tuolia paikoilleen ja siinä olen nauttinut keväästä ja auringonpaisteesta. Siellä etelässä taitaa olla jo ihan kevät? Kuulin koulukaverilta joka piipahti vasta Helsingissä ettei siellä ole enää yhtään lunta. Voi vitsit, mä oon ehkä vähän kade. Täällä kahlataan vielä lumessa ;D Ei ole leskenlehtiä näkynyt teiden varsilla. Sehän on se kevään merkki kun ensimmäiset leskenlehdet kerätään maljakkoon.

Olohuone kylpee valossa ja siitä olen niin onnellinen! Ikkunasta näkyvä metsä näyttää jo vehreältä ja keväiseltä ilman lumisia oksia, mutta tosiaan tuohon olohuoneen ikkunan alarajaan asti on lunta, kääk. Tekisi mieli mennä lapioimaan lumet kauemmas niin pääsisin terassin pesuun ja somistamaan terdeä kesäkuntoon. Kasvihuoneen siivouksesta puhumattakaan. Olisi ihana viedä sinne jo paprikat ja tomaatit kasvamaan <3 Leikkimökkiä tytöt aloittivat tänään siivoamaan kun saatiin oven edestä sen verran lunta pois että pääsivät sisälle. Ehkä me jo vappuna voidaan kävellä pihalla ilman että saappaat täyttyy lumesta. Silloin ne täyttyy varmaan vedestä 😉

En malttanut olla ostamatta muutamaa orvokkia tänään kun lähdin ajelemaan koulusta kotiin. Minulla alkoi viikonloppu jo nyt, joten viikonlopun kunniaksi upotin sormet multaan ja istutin ruukkuihin orvokit. Kestävät kuitenkin pienet yöpakkaset. Ja muistelin että viime vuonna tuli vielä lumikerros ensimmäisten istuttamieni orvokkien päälle. Sieltä ne nousivat ja virkosivat vaikka lunta oli monta senttiä päällä.

Huomenna luvassa yksin shoppailua, ihanaa. Ja kodin siivousta sunnuntaisia juhlia varten. Vietetään triplasynttäreitä silloin ja muutamat kaverisynttärit on vielä järjestämättä. Tällä kertaa tilasin kaikki valmiina joten huomiselle jää vain siivous. Oi että miten kuulostaakin helpolta ja vaivattomalta! Kermakakun (perussuosikki) sijaan tilasinkin kaksi juustokakkua, toinen suolainen kinuski ja toinen mustikka-valkosuklaa. Namskis. Taatusti hyvää. No pikkupizzat teen itse, mutta nehän tulee kuin itsestään. Ja onhan mulla innokkaita junioreita keittiössä apuna.

Iloista ja aurinkoista viikonloppua teille, nautitaan tästä upeasta valosta. Kello on jo kahdeksan ja aurinko jaksaa loistaa vieläkin puiden takaa sisään olohuoneeseen <3 Oon niin odottanut tätä pitkän talven jälkeen. Ei ole montaa kuukautta kun vietetään jo juhannusta.

J / white & black - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *