Kanala ennen ja jälkeen

Yksi syksyn projekteista oli saada kanala kuntoon ennen asukkaiden muuttoa sisätiloihin. Kanoja meillä on ollut viitisen vuotta. Kesät asustelevat ulkona ja talvet tässä tilassa. Rumat keltaiset seinät saivat uuden maalipinnan ja samalla vaihdettiin orret. Orret haettiin omasta metsästä ja puista vuolin kuoret pois. Isot kanat ovat oven tällä puolen ja nuorikot toisella puolen. Heillekin tulee munintakopit sitten kun sen aika on ja aloittavat muninnan. Vielä haluan pitää kanat erillään, koska isommat kävivät nokkkimassa pienempiä kun olivat pihalla yhtäaikaa. Saavat näin tutustua toisiinsa ja sitten kun kasvavat, irroitan oven välistä. Kanalan muutos tuli maksamaan n. 23 euroa eli maalien ja purupaalin verran. Valosarja, kukkokello ja tikkaat löytyivät omasta takaa. Tässä kuva ennen.

Kanala ennen

Ja kanala jälkeen.

kanala
Kanala
kanala
Kanala

Mitä tykkäät? Itse asukkaat olivat ainakin ihan mielissään. Valoisuus lisääntyi ikkunan pesun ja valkoisten seinien myötä. Instagramista näet uusimmasta reelssistä miltä tila näyttää videon muodossa. Alla linkki.

Tervetuloa seuraamaan blogipäivityksiä instagramiin tai blogit.fi sivustolle: https://www.instagram.com/whiteandblackblogi https://www.blogit.fi/white-black/seuraa

white & black - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *