Tukholman matka

Tukholma

Tukholman matka

Nyt on hyvä muistella lämpöisää Tukholman matkaa, kun elokuu vaihtui syyskuuksi ja mun inhokki vuodenaika alkoi. Jokavuotinen reissu tehdään kesäisin naapurimaahan lasten toiveesta. Yleensä reissu ajoittuu heinäkuulle, kun puolisollakin on lomaa. Niin oli tänäkin vuonna.

Jos kuvatulva ei kiinnosta niin hyppää postauksen yli! Tässä nimittäin tulee viisitoista kuvaa matkalta.

Mistä reissu koostui? Hyvästä ruoasta, lasten toiveista ja shoppailusta. Pienimmäisen toive oli nähdä laiva ja Ville Viking. Onnessaan kävi halaamassakin tyyppiä laivalla. Sää oli todella lämmin laivan kannella sekä Tukholman puolella. Mun toive oli nähdä auringonlasku laivan kannelta.

Syötiin laivan buffetissa mikä on myös jokavuotinen toive lasten puolelta. Tykkäävät tosi paljon monipuolisesta buffetista ja niin tykätään me aikuisetkin. Kierreltiin Tukholmassa vanhakaupunki läpi ja sitten mentiin shoppailemaan. Mitään sen kummempaa ei ollut ostoslistalla, mutta kun pääsin Lagerhausiin niin tuli tehtyä useampikin heräteostos.

Laivan buffet
Tukholman matka
Tukholma
Tukholma
Tukholma
Vikingline buffet
Ville viking

Kaikkien toiveet toteutui, teini pääsi Sephoraan ja upea auringonlaskukin nähtiin. Ruoka oli hyvää, sää lämmin ja seura paras. Ensi vuoteen taas Tukholma! Esittelen teille ostokset Tukholmasta myöhemmin. Mukavaa alkanutta syyskuuta! Toivotaan lämmintä kuuta ilman suurempia vesisateita.

Viking line

Tervetuloa seuraamaan blogipäivityksiä instagramiin tai blogit.fi sivustolle:
https://www.instagram.com/whiteandblackblogi
https://www.blogit.fi/white-black/seuraa

white & black - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *