Frozen synttärit

Frozen synttärit

Frozen synttärit

Viime kuussa vietimme 4-vuotissynttäreitä Frozen teemalla. Nelivuotias päätti pari päivää ennen synttäreitä, että hän haluaakin Frozen kakun. Menin tällä kertaa helpoimman kaavan mukaan eli tein täytekakun mansikka-kermatäytteellä ja koristelin päällisen sinisillä koristerakeilla ja valmiilla Elsa kakkukoristeella. Viirin tein vaaleansinisestä pahvista ja grillitikuista. Syntymäpäiväsankari oli todella iloinen kakusta, vaikka äiti ei tällä kertaa jaksanutkaan enempää panostaa kakkuun. Silmät säihkyen puhalsi neljä kynttilää kakusta.

Mitä juhlissa oli tarjolla?

Tarjolla oli Frozen kakun lisäksi erilaisia itse tehtyjä pizzoja, lohiruisnappeja, kuivakakkua, pullaa, raparperipiirakkaa vaniljakastikkeella, sipsiä, popcornia ja karkkia. Kaikki maistui niin pienille kuin isoille vieraille ja aamupalaksi jäi meille vielä kakun rippeet.

Tosiaan oltiin juuri juhlittu yhdet rippijuhlat ja te jotka olette juhlia järjestäneet, niin tiedätte miten paljon niihin voi mennä aikaa järjestelyineen. Kaikki leipomukset, siivoukset, juhlavaatteiden silitykset, valokuvaukset, juhlateltan koristelut ja purkamiset ymt. niin tämä äiti oli aika poikki juhlien jälkeen. Ensi kesänä 5-vuotissyntärit. Muita juhlia ei näillä näkymin ole tiedossa.

Frozen synttärit
Frozen synttärit
Frozen synttärit

Hortensian oksan kävin vielä nappaamassa ennen juhlia puutarhasta siniseen maljakkoon ja ripustin vaaleansiniset ilmapallot ikkunaan. Totean taas miten monikäyttöiset nämä Ikean verhot ovat! Sopivat juhlapöydän koristeluun, ikkunaan, paviljonkiin tai juhlateltan kattoon putkia peittämään. Missähän kaikessa olen näitä käyttänytkään?

Tervetuloa seuraamaan blogipäivityksiä instagramiin tai blogit.fi sivustolle: https://www.instagram.com/whiteandblackblogi https://www.blogit.fi/white-black/seuraa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *