Jouluaterialla syötiin leivinuunissa paistettua mureaa naudan sisäpaistia, kinkkua, Hasselbackan perunoita, laatikoita, juustoja, erilaisia salaatteja, kalaa, saaristolaisleipää ja jälkkäriksi tein piparkakkumoussea.
Naudanlihaa oli kolmisen kiloa ja tämä sai paljon kehuja. Teen lihan aina leivinuunissa ja maustan sen edellisenä päivänä. Liha on uunissa yön yli. Samoin kinkku meillä on aina kinkkupussissa yön yli.
Nyt on kaikki jouluruoat syöty ja uutta vuotta kohti. Kolme päivää jouluruokaa on just sopiva eikä ehdi tulla kyllästymistä. Vieläkö teillä on kinkkua jäljellä? Meillä oli 6kg kinkku ja oisko 200 grammaa jääkaapissa vielä. Tosi hyvin meni kaikki jouluruoat eikä tullut hävikkiä.
Tuu seuraamaan päivityksiä instagramiin tai blogit.fi sivustolle: