Olohuoneesta

Vaikka vuosi ollaan vasta tässä meidän kodissa asuttu niin paljon on ehtinyt tapahtua olohuoneen värimaailmassa. Tekstiileillä olen vaihdellut uutta ilmettä. On ollut valkoista ja harmaata, hopeaa, musta-valkoista ja viime jouluna tummanpunaista.
Nyt laitoin ripauksen kultaa.
pi.jpg
Näkymä eteisestä päin katsottuna.
pi+%25282%2529.jpg
Meillä pöydät ovat aika vähillä koriste-esineillä, lapset on vielä niin pieniä että en uskalla laittaa niitä esille. Tv-tasona toimii nyt Hemnes-lipasto, tv oli pakko nostaa noin korkealle kun poika meinasi kaataa sen päällensä.

10.jpg
Tässä kuvassa näkyy paremmin nuo verhojen ja tyynyn sävyt.

5.jpg

6.jpg

7.jpg
pi+%25285%2529.jpg
Varaava takka on Tiilerin mallistosta. Tein kuitenkin muutoksia siihen, koska emme löytäneet valmiina sellaista takkaa jonka halusimme.  Ehdoton oli leivinuuni, ihana tehdä sillä ruokaa. Ja uunin alle halusin tason jossa voi pitää kynttilöitä. Takka on rapattu valkoisella antiikkilaastilla.

100.jpg
Kiikkutuoli oli ennen ruskea ja rikkoontunut. Korjasin sen tukevammaksi, hioin ja maalasin. Istuinosaan tein uuden päällisen. Tykkään! Tämä kiikku on siis meidän tontilla sijaitsevasta vanhasta talosta, siellä on kaikkia ihania aarteita!

462E31FE19407A657FAA783A7A5D31BF.png

10 kommenttia “Olohuoneesta

  1. Kaunis olohuone. Tosi ihania ja tunnelmallisia kuvia. Sohva on oikein kaunis.

  2. Kaunista! Ihanan raikasta ja selkeää. Hyvin sopii tekstiilit. :)<br /><br />Iloista viikkoa sinulle!

  3. Suvi: Kiitos paljon 🙂 Kiva kun jätit kommenttia.<br /><br />Johanna: Kiitos, sohvasta olenkin tykännyt tosi paljon ja siinä ei näy heti lika ;)<br /><br />Esmeralda: Kiitoksia! Sinulle myös ihanaa loppuviikkoa!<br /><br />Ja teille kaikille muillekin ihanaa loppuviikkoa!

  4. kauniita yksityiskohtia!<br />ihana tuli kiikkutuolista, kiva että annoit sille uuden elämän 🙂

  5. S: Kiitos, mä niin tykkään vanhojen huonekalujen entisöimisestä, ois vaan enempi aikaa 😉

  6. Tulin käymään vastavierailulla 🙂 Teillä on todella kaunis koti <3 Ja hitsit teillä on upean sävyinen lattia! 🙂 Mukavaa loppuviikkoa perhellenne 🙂

  7. Villa Harmonia: Kiitti:) Teille myös ihanaa loppuviikkoa! Kiva kun tulit käymään!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *