Aleostoksilla

Moikka moi!!

Uutta vuotta juhlittiin saunoen, syöden, pelejä pelaten ja miehet ammuskeli raketteja. Ja tosiaan oli tarkotus että tinat valetaan puolen yön maissa, no arvatkaapa muistinko. Sinne ne unohtu kaappiin. Ens vuonna sitte. 
Kivaa oli, pitkästä aikaa ystävät koolla täällä meillä. Kesällä viimeksi oltiin samalla porukalla. Näitä tämmösiä iltoja pitäis ottaa useamminki 🙂

3.jpg

2.jpg

4.jpg

Alennusmyynneissäkin kävin, useampaankin otteeseen. On se kumma kun vaatteita en koskaan löydä alesta. Tavaraa kyllä löytyi senki eestä 🙂

1.jpg
Oven molemmille puolille ostin valkoiset lyhdyt.
5.jpg
Ellokselta tilasin valaisimen, mustaa ja hopeaa, tykkään.

3.jpg
Vasemmalla näkyvä lyhtykin lähti puoleen hintaan. Nyt ei passaa enää lyhtyjä ostella 😉 Pöydälle ostin myös valkoisen kaitaliinan, joulun jälkeen sitä haluaa vaaleampaa sisustukseen.

2.jpg
Seinäkellokin lähti mukaan ostosreissulta, vierashuoneeseen. Ihanan rosoinen maalipinta.

Meinasin ensin toivottaa teille energistä viikkoa, mutta itellä ainakin kaikki energia niin vähissä joulun ja uuden vuoden jälkeen, onko teillä? Vaikka tuntus että nythän sitä energiaa pitäis ollakin kun pyhäpäiviä ollut niin monta.
       ILOISTA VIIKON ALKUA 🙂 Kohtahan se on taas pyhäpäivä.


         

462E31FE19407A657FAA783A7A5D31BF.png


13 kommenttia “Aleostoksilla

  1. Kauniita ostoksia, mäkin taidan klikkailla itseni kohta tuonne elloksen sivuille . Iloista viikon alkua sinulle myös.

  2. Kivalta kuulosti teidän uuden vuoden juhlinta!<br />Ihana kello 🙂 Juuri sopivasti Wanhahtava!<br />Ja kyllä, täälläkin energiat ihan loppu :/

  3. Pienillä ostoksilla saa kummasti piristystä kotiin. Tykkäsin kovasti!

  4. Todella hyviä ostoksia olet tehnyt. Ihastuin tuohon kelloon, ihana! <br /><br />Täällä on viikko alkanut sairasloman jatkolla kolarissa loukkaantuneen selkäni takia. Yritän kuitenkin pysyä positiivisena tosin kipu meinaa viedä voimia ja hermoja.<br /><br />Mukavaa viikkoa sinulle 🙂

  5. Johanna: Elloksella on kyllä vaikka mitä ihanaa 🙂 ei muutaku klikkaileen!<br /><br />Sanna: Kiitos, mä suunnittelin tuon sillon ku muutettiin ja mies teki :)<br /><br />J&M: Mä kans ihastuin kelloon. Toivotttavasti pääsette pikapuoliin muuttamaan omaan kotiin, tiedän miten paljo sitä odottaa!<br /><br />Marita: Olipas ihana lause, kiitos! Samoin sinulle.<br /><br />Kaaponkammari: Niin on, aina pitää vähän jotain ostaa ;)<br /><br />Reetta: Tosi kurjaa. Jaksamisia sinulle! Ite en pysty olemaan positiivinen kun selkäkipu tulee, vaikka oon yrittäny. Menee täysin voimat kun kipu tulee, iskiaskipuna.<br />Paljon tsemppiä sinulle!

  6. hyviä ostoksia oot tehny! shoppailu on niin ihanan piristävää :)<br /><br />voi tuo kuohari on tosi hyvää, nam!

  7. S: Mä lähenki aina shoppaileen jos meinaa stressi iskeä 😉 Niin on tosi hyvää, Fresita on kans NAM!

  8. Kiva kun kävit blogissani niin löysin ihanaan blogiisi, täytyy viikonloppuna lueskella paremmalla ajalla postauksiasi :)<br />Kivoja ostoksia!

  9. Vastavierailulla sun blogissasi ja täällähän on kaikkee ihanaa…sait uuden lukijan 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *