Värejä ja suunnitelmia

Kevät on sellaista aikaa, kun pitää saada jotain värikästä sisustukseen. Piristää kummasti kun tekee kunnon suursiivouksen, valo säteilee ikkunoista sisään ja kohdistuu raikkaan värisiin tekstiileihin. Kevättä rinnassa täälläkin! 

Pihatöitä ainakin on riittämiin, heti kun maa sulaa. Miten paljon sitä tekemistä vielä onkaan..Helpoimmalla pääsisin pihasuunnittelijan kanssa, ei tarvis miettiä niin paljoa.Talon maalauksesta puhumattakaan. Maalasin viime kesänä julkisivut maalilla, joka ei nyt olekaan sitä mitä halusin. Kolme eri maalipurkkia hain testattavaksi, yksi vaikutti hyvältä ja valitsin sen. Nyt talvella se näyttää kuitenkin liian kellertävältä. Eli kesällä taas maalausurakka edessä kunhan oikean sävyn löydän.

Mutta innolla odotan kevättä, että pääsen pihan kimppuun. Lähteeköhän yksikään minun istuttamista kukista nousemaan tuolta mullasta. Eihän sitä tiiä jos minusta tulee vielä viherpeukalokin? Ruusutkin kesti kolmatta viikkoa maljakossa 😉

Ja se kasvimaa, sen mä haluisin jo ens kesänä.

Makuuhuone sai väriä. Ruskean ja valkoisen sekaan ripaus turkoosia.
517130ab89ac61dc4b00002f.jpg
53.jpg
51.jpg

517131e089ac61434c000002.jpg

Valoa ja pirteyttä helmikuuhun!
462E31FE19407A657FAA783A7A5D31BF.png

11 kommenttia “Värejä ja suunnitelmia

  1. Turkoosi sopii kivasti ruskean ja valkoisen kanssa :)<br />Täällä odotetaan myös kevättä ja maan sulamista jotta pääsisi pihaa laittamaan, mukavaa viikon jatkoa teille!

  2. Pirteä väri tuo turkoosi 🙂 Mätsää hienosti ruskean ja valkoisen kanssa. 🙂

  3. Kylläpä on ihana makkari. Turkoosi tuo kevään sinne ja onkin upea väri.<br /><br />Mä kyllä oon ikionnellinen, että pihasuunnittelija suunnitteli pihan ja sitten vaan yritti toteuttaa sitä itse. Hän näkee niin erilailla kokonaisuuden ja katsoo tontille sopivat kasvit ja suunnittelee sen, että esim. kaikki perennat kukkivat eri aikaan. Mikään hortonimi en ole, joten siksi meillä oli hyvä käyttää:)

  4. Johanna: Kiitos paljon! Nuo värit kyllä sopii hyvin yhteen.<br /><br />ANNAO: Ai teilläkin on pihan laittoa suunnitelmissa 🙂 sais kyllä äkkiä lumet sulaa et pääsis hommiin! Kivaa viikkoa!<br /><br />Päm: Turkoosi on kyllä ihana väri. Saletisti natsaa ;)<br /><br />Kaaponkammari: Kiitos paljon! Täälä jo kovasti odotellaan kevättä vaikka tykkään mä kyllä talvestakin 🙂 Voi teilläkö on pihasuunnittelija käyny, laitathan kuvia sitten keväämmällä pihastakin? Se on kyllä totta että ei sitä ite osaa ajatella että mitä mihinkin istuttaa että sais sitten keväästä syksyyn nauttia vihreydestä ja väreistä.<br /><br />Minttunen: Kiitti! Mäki tykkään, heti raikasti ilmettä :)<br /><br />S: Kiitti:) Tuntuu et vois laittaa muuallekin vähän jotai väriä mut ei nyt passaa liikaa ostella 😉

  5. Aivan ihanat värit! Tykkään kovasti. <br /><br />Mukavaa viikonloppua!

  6. Ruskea ja turkoosi on ihan mahtava yhdistelmä! Niin pirteää!! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *