Ihana viikonloppu takana

Olipas aurinkoinen, pitkä viikonloppu. Nautittiin lämpimistä päivistä.
16.jpg
On otettu aurinkoa..ihailtu maisemia..kuunneltu puron solinaa. Kyläilty, leikitty pihalla, koottu trampoliini..
30.jpg
19.jpg
20.jpg

3-tile.jpg
Grillikausikin avattiin viikonloppuna. Ihana oli grillailla auringonpaisteessa! Ja mitkä tuoksut <3 tuli niin kesäfiilis.

10-tile.jpg
33.jpg

17.jpg
On istutettu kasveja ja taimia.. pilkottu polttopuita varastoon..
14.jpg
..ja haravoitu pihaa. Pikku-apulaiset ahkerana mukana 🙂 Touhuttu on joka päivä, silti niin rentoutunut ja levännyt olo, vieläkin 🙂 Vappua odotellessa!
11-tile.jpg
Meidän nuorempi kisu oli ihan täpinöissään höyhenistä! Sai oksat kyytiä 😀
12-tile.jpg
Lopuksi työnsi vielä pään pussiin ja höyhenet vaan pöllähti ilmaan. Leikit jäi kesken ku otin tarvikkeet pois ja kisu jäi vielä terassille oksien viereen päikkäreille, turkki täynnä höyheniä 🙂 KISSANPÄIVÄT!

462E31FE19407A657FAA783A7A5D31BF.png

12 kommenttia “Ihana viikonloppu takana

  1. Slurps mitä herkkuja olette taikoneet! Mistä olet hommannut nuo korkeat rottinkisen näköiset kukkaruukut. Haluaisin tuollaiset samanlaiset. Ovat kerrassaan kauniit!!!

  2. IHANA-ihana tunnelmakuvapläjäys ;)! voi noita grilliherkkuja, meilläkin korkattiin grillikausi :). Innolla odotan herkullisia kasvisvartaita, niitä ei vielä tehty (vaan makkaraa ja kanaa)!&lt;br /&gt;&lt;br /&gt;On teillä vaan niin kaunista siellä :).Sisällä ja ulkona! Kisu on söötti ;)!&lt;br /&gt;&lt;br /&gt;Rentoa ja aurinkoista keskiviikkoa!&lt;br /&gt;&lt;br /&gt;t.MInna 🙂

  3. Kaaponkammari: Ruukut on Halpa-Hallista, jotain 12e/kpl. Tosi kevyet, varmaan muovia. Minusta kans kauniit vaikkei oikeaa rottinkia olekaan :)&lt;br /&gt;&lt;br /&gt;Minna: Hih, kiitos 🙂 Oli kyllä ihan huippukelit viikonloppuna, tulis nyt vapuksi yhtä hyvät ilmat ni pääsis taas grillaileen. Kasvisvartaatkin on herkullisia, nam! Kivaa keskiviikkoa!

  4. Kivoja kuvia ja oi mitä grilliherkkuja :P&lt;br /&gt;Hih tuota kissaa 😀

  5. Voi Witsit kun on ihania kuvia. Ja kuolaan tuota sun korituolias..ah kuinka ihana. Ja kuin nätti on niinkin yksinkertainen juttu kun pajunkissat maitotonkassa. I LIKE!&lt;br /&gt;Aika namin näkösiä vartaita, nam.

  6. ANNAO: Kiitos! Tuo nuorempi kisu keksii aina kaikenlaista, vanhempi on vähä viisaampi ;)&lt;br /&gt;&lt;br /&gt;Heli: Kiitos :)&lt;br /&gt;&lt;br /&gt;Outi: Hih, kiitti 🙂 Korituoli on muutes kirpparilta 10e!&lt;br /&gt;&lt;br /&gt;Kaaponkammari: Löytyy varmasti muualtakin, Prismassaki oli samannäköisiä mut melkeen kolme kertaa kalliimpia :O

  7. Voi miten ihania aurinkoisia kuvia ja värikkäitä herkkuja!! Kyllä meidänki on viimein saatava se uusi grilli! Mukavaa viikkoa ja kiitos kun aina saa lukea sun mukavia postauksia! 🙂

  8. Anna: Voi kiitos Anna sanoistasi, ihana jos tykkäät postauksista &amp;lt;3 Useamminhan tuota vois päivittää blogia, mut ei tahdo keretä kun lasten kanssa touhua riittää 🙂 &lt;br /&gt;Mukavaa viikkoa teillekin ja toivottavasti saatte uuden grillin, missä grillata herkkuja 🙂

  9. DD: Hih, olihan ne herkkua, varsinki grillivartaat 🙂 Kesällä tehdään melkein kaikki ruoka grillissä, tulis nyt ne lämpimät kelitkin 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *