Paljon leluja

Siivouspäivänä taas karsittiin leluja kaappiin. Yks kaappi lastenhuoneessa on sitä varten että sinne kerätään osa leluista piiloon ja kuukauden, parin päästä annetaan takaisin leikkeihin. Monet kerrat on iloittu `uusista` leluista, joita kaapista löytyy 🙂 Eipähän tuu kyllästymistä. Leikkikeittiö, nuken rattaat, kolmirattainen pyörä, autot ja nuket, siinäpä ne mielenkiintosimmat lelut lasten mielestä, joilla leikitään joka päivä!

1.jpg
Tässä äidin lemppari 🙂 Pupulamppu. No ei vaiskaan, oli se yhtä mieluinen lapsillekin!

6.jpg
10.jpg

7.jpg

8.jpg
Kaikki pehmolelut säilytetään valkoisessa rottinkikorissa. Niinku näkyy, niitä on paljon 🙂

11.jpg
Kirpparilta löydetyt vaunut on lasten käytössä ja usein kinastellaan kuka saa nukuttaa nuken uneen 😉

12.jpg
Mini Ainot ja Reinot ♥

15.jpg

20.jpg
Kahvihetki..

2.jpg

5.jpg

9.jpg

16.jpg
3.jpg

14.jpg

4.jpg

13.jpg

18.jpg

Värejä ei ainakaan täältä huoneesta puutu! Vai mitä? 🙂
Kuvat on otettu illalla, joten sori kuvien huono laatu.

MUKAVAA LOPPUVIIKKOA!!

462E31FE19407A657FAA783A7A5D31BF.png
J / white & black - -

12 kommenttia “Paljon leluja

  1. Teilläkin on karttapallo :)<br />Tuosta pupulampusta oon ihan pikkasen kade. Oma patteriversio on ihan tyhymä. Kun sais itekki moisen raakaamisen aikaiseksi..ois tosi tarpeellinen homma.

  2. Voi että miten siistiä ja söpöä! Meidän lastenhuone on riemunkirjava, kiitos rumien lelujen 😀

  3. Ihanan nostalgiset nuo punaiset vaunut. Itselläni on ollut sellaiset lapsena =) Mukavaa tiistaita.

  4. Outi: Joo, siitä on kiva näyttää lapsille paikkoja. Meillä on sukulaisia siellä täällä maailmalla, ni aina näytetään tosta missä asuvat :)<br />Eiks se patteriversiokin oo ihan söpö? Kestääkö siinä muuten patterit kauaa? Aattelin jos ostas sellasen kärpässienivalon.<br /><br />Terhi: Kiitos, mutta ei pysyny kauan siistinä, kaikki lelut lattialla 😀 On täälläki riemunkirjavia leluja mut piilotan ne aina tuonne lelulaatikoihin :)<br /><br />Suveliina: Mulla kans! Nuo oli kyllä löytö, heti nappasin mukaan kun näin 🙂 Kivaa keskiviikkoa!

  5. Ihana lastenhuone! ja ihania sulosia yksityiskohtiaki ja leluja, ja nuo värikki ihanat joka paikassa 🙂

  6. Meän Satu: Kiitos <3 Melko värikästähän tuolla on, mut mun mielestä lastenhuoneessa saa ollakin värejä 🙂

  7. Minusta teän lastenhuoneen värit on rauhallisia, ihania värejä, sointuvat kaiken kans yhteen :)<br />Mukavaa viikonloppua 🙂

  8. Jaaha, menee nää mun kommentit vähä väärinpäin, mutta siis ihana tää huone. Ja nyt kuule paremmin avautuu nää postauksetki 🙂 Teiksä jotain eritavalla? 🙂

  9. Anna: Mä vastaan sulle tähän molempiin viesteihin 🙂 Kiitos paljon! Mä meinasin ekaks jättää seinät valkoseksi, mut sit räväytin ja maalasin lasikuitutapetin lilaksi 🙂 Sit ku alkaa kyllästyttään ni saahan ne maalattua uudelleen 🙂 Lastenhuone saa mun mielestä ollakin värikäs, maalausintoa sinne jos suunnittelet väriä seinille :)<br />Jee!! Nytkö toimii normaalisti? Miten kauan nää sivut tökki? Mä en tehny mitään muutoksia, ihme juttu että yhtäkkiä alko toimimaan. Mikä selain sulla on? Internet explorer on kuulema useimmilla tökkiny. Mut mahtavaa et nyt toimii!!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *